1a divisió FEF

El Nàstic i el Costa Brava es fan la guitza (1-1)

El Nou Estadi ha viscut aquesta tarda la definició perfecte d’un empat que no satisfà a ningú, i és que el Nàstic i el Costa Brava han empatat a un i es compliquen els seus objectius, ja que els tarragonins surten de les posicions de play-off mentre que els gironins es queden a nou punts de la permanència.

El Nàstic ha tingut la primera ocasió del partit amb un remat de cap de Dani Romera per sobre el travesser, però a diferència del que es podia esperar ha estat el Costa Brava qui ha dut la iniciativa en els primers minuts. Els blau-i-vermells han avisat amb un xut llunyà de Joan Puig que ha aturat de meravella Manu García (9’) i, sobretot, amb un remat de cap d’Ilyas Chaira que s’ha estavellat al travesser (15’). Els d’Òscar Álvarez no han perdonat més, i és que en el minut 17’ Nuha ha rematat de cap al fons de la xarxa una falta servida per Antonio Romero, aprofitant la passivitat de la defensa grana. Amb el 0-1 el Costa Brava ha estat encara més còmode sobre el terreny de joc, i és que mantenint l’ordre defensiu pràcticament no ha concedit res al Nàstic i, a més, ha transmès sensació de perill quan s’acostava a l’àrea grana. Tot i això el Nàstic ha aconseguit empatar just abans del descans, i és que Ribelles ha aprofitat una mala sortida de Marcos en una falta penjada per Bonilla per fer una vaselina preciosa amb l’exterior que ha acabat al fons de la porteria (1-1, 44’).

En la represa el Costa Brava ha tornat a sortir amb més empenta i ha tingut dues grans ocasions de Joan Puig i Ilyas, però no les ha sabut aprofitar. Després dels ensurts el Nàstic ha aconseguit tranquil·litzar més el partit i controlar la possessió, però tot i imposar el seu guió no ha estat capaç de generar perill. De fet, les ocasions més clares les ha tingut el Costa Brava en dues accions de Manel Royo i Nuha que no han arribat a rematar per ben poc a l’àrea petita. Els grana han buscat el gol sobretot penjant pilotes a l’àrea, però ha estat massa espès i Marcos no ha hagut de fer cap aturada de mèrit.