Champions

Gerard Moreno indica el camí

Champions. L’entrada en l’últim quart d’hora del davanter de Santa Perpètua de Mogoda, que sortia de lesió, canvia la cara al Vila-real, que acaba golejant el Juventus i classificant-se per als quarts

Juventus 0 Vila-real 3

JUVENTUS:Szczesny; Rugani (Dybala, 78’), De Ligt, Danilo; De Sciglio, Arthur, Locatelli (Bernardeschi, 80’), Rabiot, Cuadrado; Morata (Kean, 85’) i Vlahovic.VILA-REAL:Rulli; Aurier, Pau Torres, Albiol, Estupiñán; Trigueros (Coquelin, 65’), Parejo (Pedraza, 86’), Capoue; Pino (Chukwueze, 65’), Lo Celso (Gerard Moreno, 74’) i Danjuma.GOLS:0-1 (78’) Gerard Moreno (p.); 0-2 (85’) Pau Torres. 1-2 (92’) Danjuma (p.).ÀRBITRE:Symonsz Marciniak.T.G.:al local De Ligt.

Lilla 1 Chelsea 2

LILLA:Jardim; Celik (Weah, 58’), Fonte, Botman (Onana, 58’), Djalo; Bamba (Gomes, 78’), André, Xeka, Gudmunsson (Bradaric, 78’); Yilmaz, David (Ben Arfa, 77’).CHELSEA:Mendy; Christensen (Chalobah, 33’), Thiago Silva, Rüdiger; Azpilicueta, Kanté, Jorginho (Loftus-Cheek, 74’), Kovacic (Mount, 46’), Alonso; Havertz (Ziyech, 83’) i Pulisic (Lukaku, 74’).GOLS:1-0 (38’) Yilmaz (p.). 1-1 (45’) Pulisic. 1-2 (71’) Azpilicueta.ÀRBITRE:Davide Massa.T.G.:al local Gudmundsson i al visitant Chalobah.

Les lesions li estan complicant la vida aquesta temporada a Gerard Moreno, i la darrera va estar a punt de deixar-lo sense jugar ahir. Per sort seva i del Vila-real, va arribar a la cita d’ahir al Juventus Stadium, després de perdre’s l’anada (2-2), i va ser determinant. No estava per a més d’un quart d’hora i això és el que va jugar, suficient per canviar-li la cara al conjunt groguet i indicar-li el camí cap als quarts de final amb una golejada (0-3), segurament exagerada, fabricada en el tram final.

Tret del principi, en què Morata i Vlahovic van tenir dues ocasions clares, el matx va ser pla, amb una Juve molt contemplativa, igual que el Vila-real. Tot això fins a l’entrada de Gerard Moreno, que va donar sentit a tot el que va tocar i ho va fer girar tot al seu voltant. Ell mateix va obrir la llauna de penal (78’); Pau Torres (85’) va marcar a la sortida d’un córner, i, finalment, Danjuma (92’), també de penal, va sentenciar.

Lilla - CHELSEA
1-2 Resultat global: 1-4
Juventus - VILA-REAL
0-3 Resultat global: 1-4
Ajax - BENFICA
0-1 Resultat global: 2-3
M. United - ATLÉTICO
0-1 Resultat global: 1-2
REAL MADRID - PSG
3-1 Resultat global: 3-2
MAN. CITY - Sporting
0-0 Resultat global: 5-0
BAYERN - Salzburg
7-1 Resultat global: 8-2
LIVERPOOL - Inter
0-1 Resultat global: 2-1

El Chelsea no es despista

El vigent campió d’Europa, immers en una important crisi institucional, no va donar lloc a la sorpresa al feu del Lilla, al qual va tornar a guanyar (1-2), com ja havia fet en l’anada. I això que el conjunt francès es va avançar via Burak Yilmaz (38’), però Pulisic (45’) i Azpilicueta (71’) van capgirar el marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)