1a divisió FEF

Per continuar somiant s’ha de guanyar

1a divisió FEF. El Costa Brava visita el Cornellà (12 h) obligat a sumar els tres punts si vol mantenir alguna opció d’evitar el descens

Cada setmana el discurs és el mateix, però el temps es va esgotant i les esperances de permanència del Costa Brava són cada vegada més remotes, ja que els onze punts que el separen de la salvació quan queden onze partits per disputar-se –els equips que marquen el descens tenen un partit pendent com els gironins– són una llosa massa pesant. Difícil, però no impossible, i és que al conjunt blau-i-vermell ningú vol tirar la tovallola. Això sí, les opcions que queden depenen de guanyar la majoria de partits que queden, començant pel d’aquest migdia al camp del Cornellà (12 h). L’obligació de guanyar és màxima, perquè els verds també estan en zona de descens i són un rival directe en la lluita per la permanència. “Ens vam quedar amb una bona sensació al camp del Nàstic i esperem que sigui el dia d’aconseguir una victòria que suposi un punt d’inflexió”, comenta el tècnic del Costa Brava Òscar Álvarez.

Els gironins es trobaran un rival nerviós, ja que després de perdre els últims quatre partits el club va prendre la decisió aquesta setmana de destituir el tècnic Raúl Casany i apostar per Gonzalo Riutort, fins ara tècnic del juvenil. “A casa és un equip que ha sumat molt i venir de quatre derrotes els fa més perillosos. El canvi d’entrenador no ens beneficia perquè és una incògnita què ens trobarem. El camp és diferent dels de la resta de la categoria però hi estem acostumats”, analitza Álvarez, que no podrà comptar amb els lesionats Galindo, Àlex López i Dani Pérez.

10 Partits guanyats 4

2 Partits empatats 11

16 Partits perduts 12

26 Gols a favor 16

36 Gols en contra 34

LA PRÈVIA

El canvi de tècnic farà que canviïn certs aspectes i la mala ratxa els fa més perillosos. A casa el Cornellà ha sumat molts punts
Esperem que sigui un dia que puguem aconseguir els tres punts que suposin un punt d’inflexió
Òscar Álvarez
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)