1a divisió FEF

El Cornellà agafa aire i enfonsa del tot el Costa Brava (2-0)

El Cornellà, en el debut de Gonzalo Riutort a la banqueta, respira després de trencar la ratxa de quatre derrotes amb un triomf a casa contra el Costa Brava (2-0) segellat gràcies a les dianes de Gil Muntadas i Chiki en els minuts finals, després de jugar tota la segona part amb superioritat numèrica. El triomf treu momentàniament als verds de la zona de descens, mentre que el Costa Brava diu pràcticament adeu a les seves opcions de somiar amb la permanència, ja que està a dotze punts de la salvació quan li queden trenta per disputar.

El Costa Brava ha arrencat el partit amb una marxa més i ha estat a punt d’obrir el marcador en els primers minuts, i és que ha gaudit de dues bones oportunitats a pilota aturada. En la primera, en un córner, Nuha ha connectat una bona remaada de cap que ha obligat a Lucas Anacker ha fer una gran aturada al primer pal. Poc després qui l’ha tingut ha estat Sergio Gil en una falta lateral, però el seu remat amb l’esquerra ha estat tou i el porter local ha blocat sense problemes. Després de les dues ocasions el Costa Brava ha tingut la iniciativa del partit, però no li ha estat gens fàcil generar perill. El Cornellà, però, només ha arribat una vegada amb perill a l’àrea de Marcos però Albizua no ha arribat a rematar a l’àrea petita.

El guió ha canviat completament en l’inici de la segona part, i és que en el minut 49’ l’àrbitre ha expulsat amb vermella directa al visitant Perone. Chiki encarava tot sol porteria i el central ha anat al tall tocant pilota primer i després el jugador. Com que era l’últim home, el col·legiat no ha dubtat davant la indignació dels gironins, que consideraven que no era falta. Amb un jugador més el Cornellà ha tingut molt més control del partit. Tot i generar sensació de perill amb centrades a l’àrea no ha gaudit de gaires ocasions, més enllà d’un xut de Gonpi des de la frontal que ha aturat Marcos (66’). En els minuts finals, però, el Cornellà ha trobat el camí del gol. Primer Gil Muntadas, que ha rematat de volea una falta latral per marcar l’1-0 (79’) i poc després, en el minut 85’, Chiki ha sentenciat el partit amb un xut des de la frontal que ha entrat després de tocar el pal. El Cornellà encara ha pogut fer el tercer, i és que Chiki ha desaprofitat xutant desviat un penal comès sobre Gonpi.