El Girona B no pot sumar els tres punts contra el San Cristóbal, rival directe (0-0)

3a divisió FEF El filial blanc-i-vermell suma un punt insípid contra el San Cristóbal. El conjunt d’Axel Vizuete ha fet un pas endavant amb un home menys per l’expulsió de Loïc al minut 47’

El Girona B no ha aconseguit la victòria contra un San Cristòbal ferm defensivament. El matx ha estat molt igualat fins al tram final on els dos equips han disposat de les millors ocasions (0-0).

El filial blanc-i-vermell ha començat el partit amb aproximacions molt tímides. El conjunt gironí ha dominat l’esfèrica als primers instants de joc, però era el San Cristobal qui trepitjava més l’àrea rival a través de les transicions.

En un contraatac, Sulei no ha acabat de definir després d’una bona cursa pel carril esquerre. I sense temps a reaccionar, Pau Víctor ha volgut col·locar una pilota al pal llarg de la porteria de Carles Segura, però ha sortit directament a fora. La primera meitat ha acabat amb una falta perillosa a la frontal de l’àrea que ha acabat amb la primera targeta per Loïc. El descans ha arribat amb l’empat sense gols.

A la represa, l’equip d’Axel Vizuete ha vist com es quedava amb deu jugadors per la segona amonestació a Loïc. El plantejament del Girona no ha canviat i han arribat els millors moments dels gironins amb arribades perilloses. La més clara una falta lateral que Marc Fuentes ha rematat a l’àrea petita sense gaire precisió. El Girona ha realitzat dos canvis donant entrada a Nil Sauret i Adri Gené, per donar oxigen al mig del camp.

El filial gironí, amb un home menys, ha fet un pas endavant i ha tancat al San Cristobal al seu camp. Sulei, amb profunditat, i Shin entre línies feien la sensació de perill al seu conjunt. Els barcelonins també han vist com l’àrbitre expulsava a un del seus homes, ha estat David López qui ha vist la segona targeta després de tallar una bona acció de perill de Sulei encaran la porteria rival.

El partit ha entrat en una dinàmica d’anada i tornada constant. Sergi Martínez ha tingut la millor ocasió de la segona meitat, però Jona l’ha aturada al minut vuitanta-un. Un refús de Monjonell amb el cap l’ha recollit el jugador visitant per engaltar un xut potent que el capità blanc-i-vermell ha enviat a córner. Richmond ha entrat per Shin, molt desgastat físicament.

Al tram final del matx no s’ha vist cap ocasió manifesta de gol i això ha portat a l’empat final a zero. El partit ha estat equilibrat i el Girona B, de menys a més, no ha acabat trobant el premi final.