1a divisió FEF

L’estocada quasi definitiva

1a divisió FEF. El Costa Brava perd al camp del Cornellà (2-0) en un partit marcat per l’expulsió de Perone en el minut 49’ i s’enfonsa una mica més en la classificació

Cornellà 0 Costa Brava 2

CORNELLÀ:Lucas Anacker; Kike López, Albizua, Borja García, Zalaya; Nana (Jairo Morillas, 74’), Dorca (Andreu, 74’), Gil Muntadas; Víctor Fernández (Pipo, 62’), Gonpi i Chiki.COSTA BRAVA:Marcos; Pere Martínez (Campins, 68’), Forlín, Perone, Manel Royo, Varela; Marc Manchón, Antonio Romero, Ilyas (Boris, 77’), Sergio Gil (Coris, 68’); i Nuha.GOLS:1-0 (79’) Gil Muntadas. 2-0 (85’) Chiki.ÀRBITRE:Usón Rosel.T.G.:Als locals Zalaya i Nana, i als visitants Ilyas, Manchón i Pere Martínez.T.V.:Als visitants Perone (49’), amb vermella directa, i Manel Royo (90’), per doble amonestació.

El Costa Brava es comença a quedar sense arguments per somiar amb la permanència. I és que, després de perdre ahir al camp del Cornellà (2-0), els d’Òscar Álvarez necessitarien gairebé un miracle per salvar la categoria en els deu partits que li resten per disputar. Gairebé que l’objectiu de cada partit que resta haurà de ser competir al màxim, donant la cara fins al final. Mirar jornada a jornada la classificació, amb dotze punts de desavantatge respecte de la permanència, sembla, ara per ara, una absurditat.

La tristor de veure com el descens cada vegada és més a prop no tapa que la imatge de l’equip és més que correcta. De fet, ahir al camp del Cornellà el desenllaç podria haver estat ben diferent, però els gironins no van poder aprofitar la superioritat en la primera part i en la represa es van veure condicionats per una expulsió rigorosa de Perone (49’). Jugant amb deu, el guió va canviar, i en els minuts finals, un exjugador com Gil Muntadas i l’home gol del Cornellà Chiki van ser els encarregats de donar una estocada gairebé definitiva a les aspiracions del Costa Brava.

Qui sap què hauria passat si una bona rematada de cap de Nuha a la sortida d’un córner en el minut 3 hagués acabat en gol. Però no va ser així, perquè Lucas Anacker va fer una gran aturada a la base del pal. Sergio Gil, rematant una falta lateral, també va tenir el gol a prop en els primers minuts. I és que la primera part va tenir un clar color blau-i-vermell, tot i que tampoc es van poder generar gaire ocasions més. El Cornellà, excepte una jugada que gairebé remata Albizua a l’àrea petita, no va intimidar gens.

En la primera acció de la segona part, Chiki es disposava a entrar a l’àrea i Perone li va sortir al tall, tocant, primer, pilota i, després, lleugerament el jugador. Es podia no xiular res, però si es xiulava falta, com va ser, l’expulsió era clara perquè era l’últim home. Amb deu, el Costa Brava va haver de fer un pas enrere i el Cornellà va tenir la iniciativa, tot i que tampoc va generar excessiu perill abans que arribessin els gols, que es van fer esperar fins al tram final. Gil va fer l’1-0 rematant de volea una falta lateral (79’) i Chiki, que poc després va fallar un penal, va marcar el definitiu 2-0 (85’) amb un xut des de la frontal que va tocar el pal i va entrar.

En la situació en què estem, rebre una expulsió inexistent ens condiciona molt. El primer gol ve d’una falta que tampoc era
No vull centrar-me en l’àrbitre, però si et posen pedres al camí... El partit canvia amb l’expulsió