1a divisió FEF

Un punt que no pot ser bo

1a divisió FEF. Tot i mostrar bona imatge i disposar d’ocasions de gol, els gironins han de treballar per igualar un 0-1 i es queden a mig camí del triomf

Costa Brava 1 Andorra 1

COSTA BRAVA:Marcos, Pere Martínez (Álvaro García, 70’), Royo, Julen, Joan Puig, Forlín, Romero, Manchón, Sergio Gil (Coris, 64’), Ilyas (Nemoto, 87’) i Varela.ANDORRA:Ratti, Morer, Pedraza (Pastor, 75’), Diego González, Martí Vila, Molina, Iván Gil (Enri, 61’), David Martín (Bover, 75’), Eudald (Hevel, 61’), Marc Fernández i Carlos (Aguado, 61’).GOLS:0-1 (55’) Marc Fernández. 1-1 (67’) Varela.ÀRBITRE:Fuentes Molina.T.G.:als locals Forlín (13’) i Puig (55’).T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a l’estadi Palamós-Costa Brava.

El Costa Brava va empatar a un gol contra el segon classificat del grup, l’Andorra. La imatge mostrada i el bon joc hauria d’elevar el punt a la categoria de puntàs, però la situació a la taula dels gironins, molt lluny de la permanència, el converteix en insuficient a l’hora de lluitar per mantenir esperances d’assolir un objectiu que s’està convertint cada vegada més en una utopia.

En la primera part, els d’Òscar Álvarez van ser els primers a generar perill per mitjà d’Ilyas i Varela, les referències en l’atac. Varela va disposar d’una bona ocasió després de rebre sol i encarar Ratti però fer un xut tou (4’). Ilyas ho va intentar des de la frontal (21’) i ell mateix va servir en safata una bona opció a Sergio Gil, que va tornar a topar amb l’exporter del Llagostera (39’) –abans Romero ho havia intentat des de la frontal (32’)–. L’Andorra, a còpia de possessió i joc de control va començar a avisar al final de la primera part amb una primera ocasió de Marc Fernández, que gairebé es desfà de Julen i sorprèn Marcos (45’), i una segona encara més clara de Carlos, que va rematar amb el cap al segon pal i va obligar Marcos i Julen a intervenir (45+1’).

S’aixequen del cop

La segona part va començar de la pitjor manera per al Costa Brava quan Marc Fernández va impactar una centrada amb l’esperó de manera magistral i va creuar la pilota lluny de l’estirada de Marcos (55’). Els blau-i-vermells van mantenir la pressió elevada a la sortida de la pilota rival i els canvis van acabar de reactivar l’equip. En el 64’, Coris va encarar Ratti escorat a la dreta, però l’argentí li va rebutjar el xut al pal curt (64’), cosa que no va fer tres minuts després, quan Romero va assistir de meravella al desmarcatge de Varela (67’). En el tram final, l’Andorra va buscar la victòria i va portar el pes del joc. Marc Fernández, amb un parell d’arribades, va ser el jugador més incisiu però no va trobar el gol per culpa de la defensa.

Hem fet un partit molt bo i hem posat dificultats a un dels equips punters de la categoria. No s’ha notat la diferència en la classificació
Ens ha penalitzat no haver estat eficaços davant de porta; ja sabem que els empats serveixen de poc