1a divisió FEF

El Costa Brava desaprofita l’oportunitat (0-0)

La victòria es resisteix. El Costa Brava no ha aprofitat l’oportunitat de retallar punts respecte la permanència en el partit pendent contra el Sevilla Atlético, rival de la part baixa. Ni un sol gol s’ha vist aquesta tarda a Palamós en un empat que deixa més satisfet el conjunt andalús que el català. Ara el Costa Brava és a tretze punts de la salvació quan queden vuit jornades per disputar-se.

L’equip d’Òscar Álvarez ha sortit bé al partit i ha dominat en la primera meitat tant en el joc com en les ocasions. El conjunt local ha trepitjat molt més l’àrea contrària que no pas el Sevilla Atlético i ha disposat d’un parell de bones oportunitats abans de la mitja hora, però la punteria no ha estat del tot afinada. Mica en mica ha reaccionat l’equip visitant, que n’ha tingut una de molt clara al minut 32. Encara abans del descans, Sergio Gil ha rematat massa fluix dins l’àrea facilitant l’aturada del porter Javi Díaz.

La segona part ha començat amb ensurts pel Costa Brava, ja que el descans li ha anat molt millor al Sevilla Atlético. Els andalusos han tingut dues ocasions molt clares. Primer amb un xut de Capi que ha rebutjat molt bé Marcos; després amb un remat de cap a la sortida d’un córner que ha topat amb el travesser. Tot i aquest mal inici, el Costa Brava ha reaccionat i ha tornar a avisar amb una rematada desviada dins l’àrea i un xut de Pere Martínez des de la frontal. A partir d’aquí, més cor que futbol per part de tots dos equips, amb poques ocasions i diversos intents imprecisos en accions a pilota aturada o centrades laterals.

Amb aquest resultat, l’equip d’Òscar Álvarez continua dinovè a a tretze punts de la salvació. Aquest diumenge, el Costa Brava visita el Linares (12h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)