1a divisió FEF

Empat esperançador del Cornellà (1-1)

Els verds aconsegueixen empatar en l’últim sospir davant l’UCAM Murcia i tenen més a prop la permanència

Duel d’alta intensitat el que s’ha vist al Nou Municipal de Cornellà. Els dos equips, immersos en la zona de descens, necessitaven sumar com fos els tres punts per sortir de la part baixa de la classificació, i això s’ha notat en el terreny de joc.

Els locals han sortit a per totes, i només començar ja han tingut la primera aproximació de perill, amb un xut de Chiki que ha sortit per sobre el travesser. Això ha fet despertar a l’equip visitant, que poc després també ha tingut la seva amb un xut de Tekio que Lukas Anacker ha refusat amb els punys. Les ocasions han continuat arribant pels dos conjunts, que buscaven amb insistència la porteria rival. La més clara pels verds ha arribat després d’un córner visitant en una acció a la contra amb Alex Gonpi i Kike López com a protagonistes, però no han estat efectius. El Murcia les ha tingut abans d’arribar al descans, però el porter local s’ha mostrat molt segur sota pals i ha pogut refusar sense problemes els xuts de Xemi Fernández i Alberto Fernández.

A la represa, els visitants han avisat trenant una gran jugada que ha acabat amb una passada de la mort de Josema a Xemi Fernández, on la defensa local ha estat providencial per evitar mal majors. Però poc després, al minut 60, no han pogut evitar el gol del Murcia. Xemi Fernández, al segon pal, ha tocat suaument la pilota per enviar-la al fons de la xarxa després d’un gran centre de Felipe Chacartegui. Amb aquest 0 a 1 s’ha arribat als últims instants del partit, i eren els visitants els que continuaven creant les ocasions més clares. Però quan semblava que el matx acabaria amb derrota local, ha aparegut Borja Garcia. Al minut 86 el defensa ha marcat de cap després d’un servei de córner.

Amb aquest empat els verds segueixen amb la bona ratxa de resultats des que Gonzalo Riutort es va fer càrrec de l’equip fa escasses setmanes. La setmana que ve se les veuran amb el San Fernando, en cerca d’un resultat que els pugui mantenir amb opcions de seguir vius en la categoria.