El Peralada es desmarca de la zona alta (3-1)

3a divisió FEF El conjunt d’Héctor Simón ha fet mèrits per remuntar un partit on el Vilafranca ha estat més contundent a les àrees (3-1)

El conjunt xampanyer ha fet una bona segona meitat, però ha topat contra un Vilafranca molt necessitat i amb una bona efectivitat. El resultat final deixa al Peralada amb escasses opcions per entrar al play-off (3-1)

El partit ha començat amb una bona jugada col·lectiva que Xavi Pulvins ha rematat a plaer al fons de la porteria de David Aroca. L’acció ha vingut d’una bona centrada de Migue al segon pal que la defensa xampanyera no ha pogut defensar.

El partit ha arribat al minut quinze i els locals han posat una marxa més; primer Acedo rematant per sobre del travesser i després Aroca ha hagut de desviar una centrada-xut d’Oribe que s’ha enverinat. El descans ha arribat amb la victòria per la mínima del Vilafranca.

A la segona part, el conjunt local ha trobat la segona diana quan el Peralada desaprofitava moltes accions per fer l’empat. L’acció del gol local ha estat des del córner i, novament, Pulvins ha rematat a dins.

Al minut setanta-set, Adrià Cases ha retallat distància amb una bona rematada de cap a l’àrea petita. La reacció local no ha tardat a arribar i ha tornat a posar un gruix de distància de dos gols al marcador. L’autor ha estat Oribe que ha definit a plaer.

Fins a l’últim moment el Peralada ha intentat capgirar el marcador, però no hi ha hagut la sort final.

Amb aquesta derrota, els empordanesos perden pistonada en la lluita per entrar a la zona de play-off.