Territorial

Definides les fases finals del MIC

Els equips que competeixen en el MIC amb les aspiracions d’arribar ben lluny comencen l’hora de la veritat. Un cop tancada la primera fase, divendres al matí arrencarà la fase final. També es disputaran les fase de consolació.

Amb gironins

En juvenil B, el Fornells s’enfrontarà al Safor; el Cassà jugarà contra el Vila-real; el Sant Gregori, contra el Julián Vasquez Fútbol Plaza; el Farners, contra el B1 Soccer Academy; i el Lloret, contra el Club Academy.

En juvenils B, l’Hostalric juga contra el Richmon; el Sant Feliu de Guíxols, contra el Peloteros USA. I el Quart, contra el Safor.

En cadets A, el Gironès Sàbat s’enfronta al Barça; el Cristinenc Costa Brava, al Wospac; el Sant Feliu de Guíxols, al València; el Baix Ter, a la FE Grama; el Begur, a l’Espanyol; el Monells, al Granollers, i el Figueres, al Celta.

En cadets B, el Quart jugarà contra l’Olympique de Marsella i l’Esplais; i la Jonquera, a la Rapitenca i el Caterpillar.

En infantil A, el Figueres jugarà contra el Junior; el Quart, contra el Racing Sarrià; el Cristinenc Costa Brava, contra el West Coast Elite; l’Olot, contra el BCN Junior; el Cassà, contra el Manresa; el Sant Feliu de Guíxols, contra el Castelldefels; el Bisbalenc, contra el Porto, i el Sant Pere Pescador, contra el Begur.

En infantil B, el Figueres i el Costa Brava són en un grup amb el València; el Quart, amb el Betis i el Caterpillar; el Girona, amb l’Athletic de Bilbao i el MTK Budapest.

En aleví A, hi ha un Baix Ter-Barça; un Peralada-Atlético de Madrid; un Figueres-Dovesport i un Quart-Total Futbol Academy.

En aleví B, Palafrugell-Mercan; Porqueres-Bisbalenc; Figueres-CP Sarrià; Cristinenc Costa Brava-Mercantil.

En cadet-juvenil femení, el Cornellà de Terri jugarà una semifinal contra l’Espanyol.

El MIC Integra, a Vidreres

Divendres, entre les 10 del matí i les 7 de la tarda, es fa a Vidreres la 8a edició del MIC Integra, un campionat per a esportistes amb diversitat funcional que compta amb 18 equips d’arreu de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)