3a divisió FEF

El Figueres es juga mitja permanència a Peralada

Duel clau. El derbi altempordanès (18.30 h) pot decidir el destí de xampanyers, que necessiten un miracle per jugar el ‘play-off’, i figuerencs, que si guanyen sortiran de la zona de descens

El derbi de la Tramuntana entre el Peralada i el Figueres sempre és un dels partits més atractius que es poden viure a la 3a divisió FEF, però el d’aquesta tarda tindrà més transcendència que mai, i és que pot decidir el destí de xampanyers i figuerencs. L’escenari serà el municipal de Peralada (18.30 h), amb el record de la contundent victòria dels peraladencs en la primera volta a Vilatenim (1-4).

Si per un equip és especialment decisiu el duel d’aquesta tarda és pel Figueres, que té una oportunitat d’or per sortir de la zona de descens després de les derrotes del Granollers i el Sants. Els de Moisés Hurtado depenen d’ells mateixos per escalar fins a les posicions de permanència, i és que si guanyen superaran als vallesans i els barcelonins en la classificació –de moment estan a dos punts de la Unió. Per fer-ho, però, els figuerencs hauran de trencar amb les males sensacions de les dues últimes jornades en que el Figueres ha perdut contra la Guineueta (3-1) i el Granollers (0-2). En cas de no guanyar la situació serà delicadíssima pels figuerencs, i és que en les dues últimes jornades la Unió s’ha d’enfrontar a l’Hospitalet i el Sant Andreu, dos equips que lluiten per les posicions de play-off.

El duel és a vida o mort pel Figueres, però també és molt important pel Peralada. Els xampanyers tenen gairebé impossible assolir la cinquena posició i jugar el play-off després de la victòria del Sant Andreu, i és que els d’Hèctor Simón haurien de guanyar els tres partits que li queden i que els quadribarrats els perdessin tots tres, però si el Peralada vol tenir alguna esperança necessita sí o sí la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)