3a divisió FEF

El destí de la 3a divisió FEF, diumenge a les 18h

L’última jornada es disputarà en horari unificat, amb gairebé tota l’atenció centrada en l’Hospitalet-Manresa

La Federació Catalana de Futbol ha fet oficial aquesta tarda l’horari de l’última jornada de la 3a divisió FEF, que es disputarà en horari unificat el diumenge a les 18h. La major part de l’interès se centrarà en el duel entre l’Hospitalet i el Manresa, i és que si els manresans aconsegueixen puntuar a domicili aconseguiran el títol de lliga i l’ascens directe a 2a divisió FEF. Si perd, qui pujarà serà l’Olot, que de moment és el líder amb els mateixos punts però li toca descansar en aquesta última jornada. El duel entre els riberencs i els del Bages també serà determinant per la lluita per entrar el play-off, i és que l’Hospitalet necessitar guanyar i esperar que el Sant Andreu perdi per acabar en la cinquena posició i sumar-se a la promoció al San Cristóbal, el Girona B i el Manresa –si l’Hospi guanya els manresans seran segons i rival de l’Hospitalet en la semifinal.

L’altra lluita important serà en la zona de descens. Entre el Granollers, el Figueres i el Sants només un quedarà fora de la zona de descens directe –estarà en greu risc de descens compensat– i els vallesans ho tenen tot a favor, perquè reben a casa la Pobla i depenen d’ells mateixos. Si no guanya, el Figueres se salvarà si guanya al camp del Sant Andreu. Qui més difícil ho té és el Sants, que necessita guanyar, que el Figueres no ho faci i que el Granollers perdi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)