Champions

Massa Liverpool

Champions League. El conjunt ‘red’ passa per sobre del Vila-real i té peu i mig a la final, ja no només per l’avantatge aconseguit, sinó pel nivell exhibit, molt superior al del conjunt groguet

Liverpool 2 Vila-real 0

LIVERPOOL:Alisson; Alexander-Arnold (Gomez, 81’), Konaté, Van Dijk, Robertson; Thiago, Fabinho, Henderson (Kieta, 72’); Salah, Mané (Jota, 72’) i Luis Díaz (Origi, 80’).VILA-REAL:Rulli; Foyth, Albiol, Torres, Estupiñán (Trigueros, 72’); Capoué, Parejo (Aurier, 72’), Coquelin (Pedraza, 57’), Lo Celso; Danjuma (Alcácer, 86’) i Chukwueze (Dia, 72’).GOLS:1-0 (53’) Estupiñán, en pròpia porteria. 2-0 (55’) Mané.ÀRBITRE:Szymon Marciniak.T.G.:al local Van Dijk i als visitants Estupiñán i Lo Celso.

El Liverpool és un dels millors equips d’Europa, si no el millor. Bona fe en pot donar el Vila-real, que va marxar ahir escaldat (2-0) d’Anfield, en l’anada de semifinals de la Champions League, en un partit en què el resultat gairebé va ser curt i que va mostrar dos equips d’un nivell molt diferent. El conjunt orientat per Jürgen Klopp va passar per sobre dels groguets, incapaços de contenir en cap moment un grup que domina pràcticament tots els registres, i que va ser infinitament superior. El joc va ser completament red, que va estar pràcticament tota l’estona a camp rival, va dominar la possessió (73% a 27%) i va xutar molt més (19 a 1). Té peu i mig a la final, doncs, el quadre anglès, ja que l’avantatge per a la tornada a La Cerámica, que es disputa dimarts vinent, ja és prou àmplia, però és que, a més, s’entreveu molt, molt difícil que el Vila-real li pugui guanyar l’enfrontament per dos gols de diferència. Res és impossible, però, i el grup entrenat per Unai Emery ja sap el que és eliminar la Juve i el Bayern i, a casa, podrà comptar amb el seu jugador més determinant, Gerard Moreno, absent ahir per lesió.

I és que la baixa del davanter català és molt sensible per al Vila-real i, més, en duels amb contextos com el que va presentar ahir, amb un Liverpool que va tancar-lo i no li va permetre sortir. Sense ningú a dalt capaç de quedar-se una pilota, es va dedicar a sobreviure l’equip groguet, que va aconseguir mantenir la porteria a zero en el primer temps tot i les múltiples arribades red, però després del descans ja no li va funcionar el pla.

Els de Merseyside són un equipàs. Amb pilota són precisos, comandats per un majestuós Thiago Alcántara; punyents, amb els laterals, Alexander-Arnold i Robertson, i els atacants, Luis Díaz, Mané i Salah; i, aquests mateixos, sense pilota, són superfísics, acompanyats, a més, de portents com Van Dijk, Konaté i Fabinho. Sí que van encertar en la segona part i primer Henderson (53’), amb l’ajuda d’Estupiñán, i després Mané (55’) van palesar el domini local, que encara hauria pogut acabar en golejada, ja que, per exemple, li van anul·lar dos gols per fora de joc i van estavellar dues pilotes al pal.

Hem intentat resistir com hem pogut per tenir possibilitats en el segon partit, que serà diferent
Unai Emery
TÈCNIC DEL VILA-REAL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)