Champions

Aitana: “Contra el Lió hi ha ganes de revenja”

La migcampista del FC Barcelona inaugura una ’Cruyff Court’ a Sitges, la primera amb el nom d’una jugadora

La jugadora del FC Barcelona Aitana Bonmatíha inaugurat aquest migdia a Sitges una ’Cruyff Court’ que porta el seu nom, la primera amb denominació de dona.

Des del Parc de Can Robert de la capital del Garraf, la migcampista ha assegurar que la final de la Lliga de Campions femenina “serà molt igualada i amb ganes de revenja” per part del conjunt blaugrana, ja que va perdre contra el mateix rival, l’Olympique de Lió, a la final de 2019 per 4 a 1.

“No m’atreviria a dir ni que som favorites ni que som l’equip més en forma, però crec que ara les coses estan més igualades i volem demostrar-ho” a l’encontre que es disputarà al Juventus Stadium de Torí el dissabte 21 de maig.

Bonmatí, que va ser escollida MVP dels dos partits de semifinals contra el Wolfsburg alemany i també de la final europea de l’any passat, ha volgut deixar clar que l’equip “no es creu res tot i venir de guanyar una Champions. Som molt prudents i tot el que està passant és gràcies a la gent que ve al Camp Nou” responent així a les declaracions que va fer Ada Hegerberg, jugadora del Llió, al diari ’L’Equipe’ on va dir que el futbol femení ja existia abans del Barça.

La primera jugadora en apadrinar una ’Cruyff Court’ es va mostrar orgullosa de ser un referent femení i és que “a la societat en fan falta sobretot en el món de l’esport i per mi és un privilegi i un orgull, però també una responsabilitat molt gran que no l’agafo amb por sinó amb valentia”.

Integració

Les ‘Cruyff Courts’ són camps de futbol d’ús lliure pensants per fomentar la pràctica esportiva entre els més joves i promoure d’aquesta manera la integració i la cohesió socials, juntament amb els valors propis de l’esport com ara la superació personal i la companyonia.

La migcampista del Barça ha estat acompanyada per Xavier Puig, directiu responsable del futbol femení; Marta Segú, directora general de la Fundació FC Barcelona; Susila Cruyff i Pati Roura com a presidenta i directora respectivament de la Fundació Cruyff; Xavier Bertolín, director corporatiu d’Educació i Màrqueting de la Fundació ”la Caixa” i l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell. Estava previst que el president Joan Laporta també fos present a l’acte, però finalment no hi ha assistit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)