2a divisió FEF

El Badalona baixa i el Cerdanyola jugarà el ‘play-out’

El Lleida i l’Espanyol B jugaran el play-off d’ascens i el Prat s’assegura la permanència amb un empat

L’última jornada de lliga de 2a divisió FEF prometia emocions fortes i no ha decebut, deixant un resultat molt diferent per tots els catalans. Qui s’ha endut la pitjor part és el Badalona, que no ha passat de l’empat a zero al camp del Terol i confirma el descens a la 3a divisió FEF acompanyant l’Europa, descendit ja fa setmanes. En la lluita per la permanència el purgatori ha estat pel Cerdanyola, que ha aconseguit la victòria a casa contra l’Osca B (2-0) i jugarà el play-out per la permanència després d’acabar en la 13a posició. La notícia positiva, en canvi, ha estat pel Pat, que ha empatat al camp de l’Ebre i ha sumat el punt necessari per aconseguir la permanència.

En la zona alta l’Espanyol B ha perdut a casa contra el Brea, però amb la derrota del Penya Deportiva els blanc-i-blaus mantenen la segona posició. Jugaran el play-off, en què també hi serà el Lleida després de guanyar 2-0 a casa al Numància i assegurar la cinquena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)