3a divisió FEF

L’Olot fa una crida a la seva afició en busca del l’ascens

L’Olot es juga l’ascens a Segona FEF el proper diumenge 22 a les 11 del matí contra el Tenerife B a la ciutat esportiva de les Rozas, Madrid. Serà un partit a cara o creu pel conjunt garrotxí, on es juga la temporada en 90 minuts.

L’equip olotí, amb l’objectiu d’ascendir per la via directe sense èxit, ha acabat amb Manix Mandiola a la banqueta, com a relleu d’Albert Carbó, i ha hagut de lluitar per pujar per la via del play-off. Finalitzant la campanya amb bona dinàmica de resultats, ha superat les dues primeres eliminatòries, davant de Sant Andreu i Girona B, i diumenge, a Madrid, intentarà aprofitar el seu bon moment de forma i pujar. I una de les claus és el golejador Sergi Arranz, que suma 20 dianes.

Des de el club són conscients de què tenen la glòria a 90 minuts, així que han animat a la seva afició a què viatgin amb ells a Madrid i que es converteixin en el jugador número 12, i que amb el seu suport, embraveixin als jugadors i aconsegueixin l’ascens amb una victòria.

L’entitat ofereix desplaçament amb autobús, entrada i hotel per 160 euros o 210, depenen si l’habitació de l’hotel és individual o doble. El club ha indicat que la data límit per inscriure’s és dijous a les 12 h i la manera per apuntar-s’hi és contactant via mail a socis@ueolot.com o via telèfon 636052884.

D’altra banda, pels que no es desplacin, a Olot, a la sala Torín, s’hi posarà una pantalla gegant per seguir el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)