2a divisió FEF

Cap de setmana decisiu pels equips catalans

‘Play-off’ d’ascens a 1a divisió FEF i ‘play-out’

Després de tancar la lliga regular la setmana passada arriba el moment decisiu pels equips catalans de 2a divisió FEF, que afronten els partits definitius per determinar en quina categoria jugaran la temporada que ve. És el cas de l’Espanyol B i el Lleida Esportiu, que aquesta tarda juguen la semifinal del play-off d’ascens a 1a divisió FEF, i del Cerdanyola, que demà al migdia disputa el play-out per mantenir la categoria.

L’Espanyol B

Ha arribat el moment de la veritat pel filial periquito. Aquest dissabte arrenca la lluita definitiva per l’ascens a 1a divisió FEF. L’Espanyol B disputa la semifinal contra l’Arenas Club de Getxo, cinquè classificat del grup 2, a la ciutat esportiva Camilo Cano de La Nucía (19:30h). Corominas, tècnic que dirigirà aquest dissabte a l’equip perquè Luis Blanco està com a tècnic interí amb el primer equip, va afirmar que “la plantilla es troba molt il·lusionada”. L’objectiu és superar la primera eliminatòria en un partit en què li val l’empat després de la pròrroga, per poder estar en el sorteig de dilluns de la final del play-off. “Ens enfrontem a un molt bon rival, un rival sòlid que encaixa pocs gols i que te bons jugadors a l’atac, capaços de marcar fàcilment”, analitza Corominas. I no s’equivoca el tècnic, ja que el partit que es disputarà a la Nuncia demà, serà un partit de molta exigència pels periquitos, que hauran d’utilitzar tot el potencial que tenen a la plantilla per poder passar a la següent ronda.

Lleida Esportiu

Després de fer-se oficial la desestimació de la federació espanyola a la denúncia interposada per l’Eivissa contra el Lleida Esportiu per una suposada alineació indeguda, l’equip dirigit per Gabri García s’enfronta a les 19:30 a Elda al Sestao River, el rival que haurà de superar per avançar fins a la final del play-off de la setmana que ve. Aquest partit serà clau, ja que disputar-lo li costarà al club més de 5.000 € perquè no rep ajudes per part de la federació. Per tant, això és un al·licient més per una plantilla que ja ve amb la motivació pels núvols després de tot el que ha viscut i que intentarà, per tots els mitjans possibles, lluitar per l’ascens fins el final.

Cerdanyola

Diumenge al migdia a Elda el Cerdanyola s’enfrontarà a la Gimnástica Segoviana en un partit a vida o mort per l’equip català, que es juga tota la temporada en 90 minuts. Qui guanyi, en un matx que a diferència del play-off d’ascens si que es pot decidir en la tanda de penals, continuarà la temporada que ve a la 2a divisió FEF, i qui perdi descendirà a 3a FEF. Els vallesans jugaran contra un rival seriós, que lluitarà de tu a tu per poder aconseguir la permanència. El Cerdanyola es sentirà com a casa, ja que uns 230 aficionats es desplaçaran per empènyer l’equip cap a la victòria durant els 90 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)