2a divisió FEF

El Cerdanyola perd i descendeix a 3a divisió FEF (1-3)

‘Play-out’ de 2a FEF. Els vallesans no han pogut superar la Gimnástica Segoviana i cauen de categoria un any després de l’ascens històric. El Sants acaba arrossegat i baixa a primera catalana

El Cerdanyola ha perdut 1-3 contra el Gimnástica Segoviana i baixa a tercera FEF. L’equip dirigit per Toni Carrillo ho ha intentat tot però no ha pogut mantenir la categoria, un fet que arrossega el Sants a jugar a primera catalana. La Segoviana s’ha avançat en el primer acte però Elhadji ha fet la igualada, però desgraciadament, Manu ha establert l’1-2. Ja en l’últim sospir, amb un equip vallesà bolcat a l’atac, els castellans han sentenciat fent l’1-3 en l’afegit.

El Cerdanyola ha portat el pes en els primers compassos del partit. De fet, en aquest tram inicial Servetti ha generat dues rematades amb el cap que han passat fregant el pal de la porteria rival. Gairebé coincidint amb la mitja hora de joc, la Gimnástica Segoviana ha començat a reaccionar i apropar-se a l’àrea vallesana. Llorente ha rematat amb el cap obligant a Becerra a intervenir (26’) i Nanclares també ho ha provat amb un xut (31’).

En el 37, els segovians han trobat el premi del gol a través de Llorente, que ja a dins de l’àrea petitat ha superat Becerra. El gol ha deixat mig estabornit als de Toni Carrillo, que han intentat reaccionar però s’han trobat amb una nova ocasió de l’adversari. Al 44, Borao ha estavellat una pilota al travesser deixant glaçats als aficionats verds desplaçats a Elda.

En la segona part, el Cerdanyola ha sortit convençut de poder empatar i ho ha fet de seguida a través d’Elhadji, que ha endreçat a la porteria rival una gran centrada de Varese des de la banda dreta (52’). La reacció de la Gimnástica Segoviana no s’ha fet esperar i Arribas ha enviat una nova pilota al travesser només deu minuts després (62’).

L’enfrontament ha entat en una fase d’intercanvi de cops i la Segoviana ha tornat a assestar un cop al Cerdanyola quan Manu ha fet el 2-1 (75’).

En els minuts finals, els vallesans han intentat de totes les maneres generar ocasions de gol per forçar l’empat i amb els catalans a la desesperada la Segoviana ha sentenciat (1-3). La derrota envia l’equip de Carrillo a la tercera FEF i al Sants a la primera catalana.