3a divisió FEF

Empès des del cel

3a divisió FEF. L’heroi de l’ascens de l’Olot ha viscut un any complicat però s’ha redimit en l’últim instant

Enric Vallès va inscriure el seu nom en la història de l’Olot. El migcampista de Puig-reig va clavar a l’escaire una falta directa en el 87 que va donar al conjunt de la Garrotxa l’ascens a segona FEF. Vallès va sortir al terreny de joc només per executar la falta seguint les ordres del seu tècnic, Manix Mandiola, que va accelerar la substitució per Xumetra, qui havia forçat la falta, sabedor que era la posició ideal per a l’esquerra de seda del migcampista: “Si tingués la seva esquerra, jo hauria jugat deu anys a primera”, deia en to de broma el tècnic d’Eibar.

Enric Vallès no ha passat una bona temporada en el seu retorn a l’Olot, després d’abandonar-lo el 2013 coincidint amb el primer ascens a segona B en la història del club olotí. El barceloní va tancar l’etapa al Sanderfjord islandès per tornar a prop dels seus després de la pèrdua del seu pare i totes les emocions viscudes no l’han ajudat en la seva trajectòria, primer sota les ordres d’Albert Carbó, i en el tram final dirigit per Mandiola. Vallès, però, va rebre l’empenta de tothom per perforar la porteria del Tenerife B i fer esclatar d’eufòria tota la Garrotxa: “No crec que hi hagi millor forma d’acabar un curs complicat que va començar l’estiu passat i que ha estat llarg i costós”, deia Enric Vallès, que hi afegia: “Ha estat un any molt difícil a nivell personal. Vaig perdre el meu pare l’agost passat, però segur que la seva força des d’on sigui i la de tota la meva família m’ha ajudat per fer gol en el xut de la falta”, comentava un emocionadíssim Vallès a la conclusió de la final del play-off estatal a Las Rozas. El de Puig-reig serà etern en la història del club garrotxí.

DIFICULTAT

El mig va posar fi a la seva etapa al Sanderfjord per estar a prop dels seus familiars

IRREGULAR

Vallès ha estat titular en 16 dels 32 partits en què ha anat convocat –ha fet 4 gols–
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)