1a divisió FEF

Decepció arlequinada

1a divisió FEF. El Sabadell perd a casa i la combinació de resultats els envia a la vuitena posició, sense opció de poder lluitar per l’ascens

Sabadell 0 Algesires 1

SABADELL:Bernad, Oscar Rubio (Néstor Querol, 72’), Aleix Coch, Guillem Molina, Dani Sánchez (Dopico, 85’), Jacobo, Aguza, Iago Índias (Altimira, 59’), Xavi Boniquet (Gassama, 72’), Aarón Rey i Kaxe (Moha, 85’).ALGESIRES:Pol Tristán, Almenara, Gómez, Figueras, Tomás Sánchez, Borja Fernández (Javi Duarte, 25’), Trujillo, Pepe Mena (Villapalos, 70’), Álvaro Romero (Tresaco, 80’), Alvaro Leiva (Santos, 80’) i Roni (Peris, 80’).GOLS:0-1 (58’) Pepe Mena.ÀRBITRE:Lax Franco.T.G.:Iago Índias, Figueras, Aarón Rey i Almenara.T.V.:cap.

El Sabadell no va saber superar un bon Algesires i després de fer un segon tram del campionat magnífic, finalment no disputarà el play-off d’ascens a segona A. La derrota a la Nova Creu Alta i la combinació de resultats dels rivals no va acompanyar els de Munitis que van caure de la quarta plaça a la vuitena posició final.

L’Algesires va disposar de les millors ocasions i ja abans del primer quart d’hora va estavellar dues pilotes al pal de la porteria de Bernad. Primer va ser Tomás Sánchez en l’intent de gol olímpic des del córner (13’) i després Leiva, que va obligar el porter local a posar la mà i ajudar-se de la fusta (14’).

En la represa, els visitants van fer el 0-1 definitiu obra de Mena, que va rematar una centrada de Leiva (58’). Tot i afegir pólvora, la falta de profunditat i d’idees van condemnar els vallesans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)