Més futbol

Èxit de la nova edició del Futbol IN

Més de 120 equips van participar en el torneig internacional celebrat a la demarcació de Girona

La quarta edició del Futbol IN va tenir lloc entre els dies 27 i 29 de maig. Per segon cop des de la seva creació es va tractar d’una edició internacional on van participar 120 equips diferents. La majoria van ser clubs espanyols, encara que també van formar part de la competició quatre equips francesos, tres italians i un portuguès. Alguns dels noms més destacats van ser les pedreres del Futbol Club Barcelona, l’Atlético, el Gimnàstic Manresa, el Milan, la Lazio, l’Olympique de Lió o el Porto.

El torneig es va dividir en tres seus diferents, Lloret de Mar, Blanes i Vidreres, amb diversos camps on es van disputar els partits.

La categoria prebenjamí (IN 8) es va disputar a l’estadi Municipal de Vidreres i al Municipal de Lloret, on el Barça es va proclamar campió de la categoria després de vèncer l’Atlético per tres gols a zero a la final.

La categoria benjamí (IN 10) es va jugar a l’estadi Can Borrell de Blanes, el Municipal de Pedro Alia i el Municipal de Lloret.

En aquesta modalitat, el conjunt guanyador va ser l’Atlético, que va derrotar al Milan per zero goles a tres.

Per acabar, la categoria aleví (IN 12) es va jugar al Municipal de Lloret i al Camp el Molí. En aquest cas, l’equip que va alçar el trofeu va ser el Gimnàstic Manresa, que li va endossar un tres a zero a l’Osasuna en el partit definitiu.

El torneig va ser tot un èxit i va complir amb el seu objectiu: fer passar una bona estona a aquells nens que somien en arribar a ser futbolistes professionals en un futur no molt llunyà.