Més futbol

Xavi Simons fitxa pel PSV Eindhoven

El jugador neerlandès ha decidit no ampliar el seu vincle amb el Paris Saint-Germain després de tres temporades

El migcampista neerlandès de 19 anys, Xavi Simons, ha decidit abandonar el Paris Saint-Germain després de finalitzar el seu contracte per signar una nova vinculació de llarga durada amb el PSV Eindhoven, fins al 30 de juny del 2027.

Qui va ser una de les grans promeses del planter del Barca, ha decidit no ampliar la vinculació amb el PSG. La notícia ha agafat per sorpresa al món del futbol, ja que a les últimes hores tot feia indicar que renovaria el seu contracte i se n’aniria cedit al conjunt holandès, però finalment no ha estat així. Tot i això, segons Le Parisien, en el traspàs de Simons s’ha negociat una clàusula que dona al PSG la possibilitat de recuperar el jugador si així ho desitja al final de la temporada que ve. L’import d’aquesta opció de recompra seria de quatre milions.

Xavi Simons va començar a despertar l’interès de molts clubs quan jugava a les categories inferiors del Barcelona. Després de vuit anys a la Masia, el compromís del jugador es va esvair amb l’oferta del PSG, i Simons no va dubtar a abandonar la disciplina culer. De les tres temporades que ha estat al PSG, únicament ha disputat un total de 330 minuts amb el primer equip. Ara, als seus 19 anys, tindrà l’oportunitat de jugar sota les ordres de Ruud Van Nistelrooy, nou entrenador del PSV de cara a la propera campanya. Una oportunitat que el jove neerlandès haurà d’aprofitar al màxim per continuar progressant com a futbolista i tornar a despuntar com ja va fer a la seva etapa de cadet amb el Barcelona.

Simons ha volgut acomiadar-se del que ha estat el seu club els darrers anys donant les gràcies a tot aquell que l’ha acompanyat en aquesta aventura. “Després de 3 meravellosos anys al club, és hora de dir adeu. Estic molt agraït amb els entrenadors, els meus companys i tot el personal. El PSG, sempre estarà al meu cor. Per als fans: des del fons del meu cor, gràcies, els estimo!”, ha escrit Simons a les seves xarxes socials. També ha aprofitat l’ocasió per agrair als dirigents del PSV el fet de donar-li una oportunitat al futbol holandès. “Estic molt content amb el pas al PSV. Jo i tots els que m’envolten estem convençuts d’aquesta elecció”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)