Territorial

Sergio García substitueix a Luis García al capdavant de la Damm

Luis García deixa la banqueta del juvenil A i li agafa el relleu un altre emblema de l’Espanyol

El CF Damm ha fet oficial un canvi a la banqueta del seu juvenil A: Luis García deixa el club i el substituirà Sergio García, un relleu entre dos emblemes de l’Espanyol. El fins ara tècnic cerveser Luis García deixa l’entitat després de tres temporades al capdavant del primer equip. Sergio, que formava part del cos tècnic del juvenil B, n’agafarà les regnes per debutar com a primer entrenador.

Segons explica la Damm, Luis Garcia marxa “per emprendre nous reptes professionals” i “fer un pas més en la seva carrera com a entrenador professional”. El club valora molt positivament l’etapa de l’asturià a la banqueta del juvenil A. Ha viscut dues temporades complicades, afectades per la covid –la primera ni tan sols es va poder finalitzar–, però en aquesta tercera ha deixat registres molt bons. Nou i catorze partits consecutius sense perdre en dos trams diferents de la lliga, lluitant per la segona plaça fins a la darrera jornada i classificat per disputar la copa del Rei.

Ara és el torn de Sergio García, també llegenda de l’Espanyol i format a la base de la Damm als anys 90. Va tornar al club la temporada passada després de finalitzar la seva brillant trajectòria com a jugador i va passar a formar part del cos tècnic del juvenil B. “Estic il·lusionat perquè vaig començar a la Damm de ben petit i no hi ha millor manera d’iniciar la meva carrera com a entrenador que fer-ho aquí. Tinc moltíssimes ganes de començar i de poder gaudir tant del gran staff que tindré com dels jugadors”, ha expressat Sergio García.

Tindrà l’avantatge d’haver coincidit amb gran part dels jugadors que conformaran la seva plantilla. Pel que fa a l’estil de joc, “a mi m’agrada jugar amb la pilota, no m’identifico amb cap altre estil. Intentarem des del primer dia que els rivals s’hagin d’adaptar a nosaltres, i no al contrari”, ha explicat.

La nova etapa de Sergio García al capdavant del Juvenil A del CF Damm arrencarà el 25 de juliol amb l’inici de la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)