Més futbol

El filial del Bescanó celebra que és de tercera

En tenien tantes ganes que un ascens de rebot els va valdre més que de sobres per celebrar-ho com ningú. El filial del Bescanó va lluitar la passada campanya per ser campió del grup 27 de quarta catalana, i així, guanyar-se una plaça per la temporada vinent a tercera. Amb els partits de lliga no en van fer prou. Una mala dinàmica als últims enfrontaments els va fer perdre la primera posició que havien mantingut bona part de la temporada, i va ser el Sant Gregori l’equip que es va endur el títol i l’ascens.

Però com bé diuen, el futbol tot ho torna, i així ha estat pels bescanonins. El Llagostera-Costa Brava va retirar el seu filial després de baixar a segona catalana, posició que va ocupar la Juve-Lloret i d’aquesta manera, va quedar un lloc lliure a tercera pels bescanonins.

Ahir a la tarda, el club va organitzar una rua pel poble, com havien fet amb el primer equip dos anys enrere quan van pujar a primera catalana. Tractor, remolc, poble i festa. Acompanyats d’un DJ tot l’equip celebrava l’ascens sobre el remolc. I pels carrers del poble els van arribar a acompanyar, entre familiars i seguidors, gairebé un centenar de bescanonins.

“Som de tercera!” cridaven els jugadors, el mateix missatge que lluïen a les samarretes commemoratives que els havia fet el club, amb els noms de tota la plantilla. No hi faltava ningú, ni a la samarreta, ni a la rua. Futbol i poble, poble i futbol. El filial del Bescanó serà equip de tercera catalana la campanya 2022/23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)