1a divisió

El Levante Las Planas es queda a Sant Joan Despí

El club ha decidit no jugar a l’estadi la Bòbila de Gavà, com s’havia acordat en un principi

El Levante Las Planas, equip que ha pujat aquesta temporada a la primera divisió femenina, ha anunciat en un comunicat oficial que es queda a Sant Joan Despí. L’equip barceloní havia arribat a un acord amb l’Ajuntament de Gavà per entrenar i jugar a l’Estadi de la Bòbila (amb una capacitat per 1.500 espectadors i gespa natural). Però avui el club de primera ha anunciat que, finalment, la seva junta directiva ha decidit que el millor era quedar-se a casa.

En el comunicat donen les gràcies tant a l’Ajuntament de Sant Joan Despí pel recolzament, com al de Gavà per l’oferiment de les seves instal·lacions. Sense gaires més aclariments el club afirma: “iniciem una temporada històrica per l’entitat i necessitem estar molt units per continuar fent més gran el nostre estimat club”. Així, el club explica que el primer equip femení del Levante Las Planas exercirà tota la seva activitat professional al seu camp habitual a Sant Joan Despí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)