1a divisió

Debut somiat d’Álex Collado amb l’Elx

El migcampista Álex Collado, cedit pel Barça fins a final de temporada, va tenir una estrena immillorable amb el seu nou equip per aquest curs, l’Elx. El català de 23 anys, que va debutar amb l’equip madrileny formant part de l’onze inicial contra l’Almeria, només va tardar mitja hora a estrenar-se com a golejador. Un gol que va servir per igualar la diana de Sadiq en el minut 23. Així doncs, repartiment de punts entre l’Elx i l’Almeria, els primers de la temporada per tots dos conjunts.

Després del partit, Collado va assegurar haver-se sentit “molt còmode i com a casa” en el camp i va agrair el suport de tota la seva nova afició. Quant al partit, el migcampista va lamentar que només aconseguissin sumar un punt dels tres possibles “perquè vam merèixer més”. Per últim, també va dir que es va sentir molt còmode en la posició d’interior dret amb tendència a jugar pel centre i que està a la disposició de l’Elx “per ajudar i aportar el meu granet de sorra”. Després de la seva gran actuació en aquest duel, Francisco Rodríguez el podria tornar a alinear en l’onze titular contra la Real Sociedad, el seu pròxim rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)