2a divisió FEF

El Cerdanyola manté una porta oberta per jugar a 2a divisió FEF

El Cerdanyola encara manté una possibilitat d’acabar jugant aquesta temporada a 2a divisió FEF, tot i que molt difícilment ho podria fer en el grup on hi ha la resta de catalans. I és que l’estiu, com era de preveure, està generant molts problemes a alguns clubs per inscriure’s i participar en la categoria que li correspon. El cas que afecta ara al Cerdanyola és el del DUX Internacional, equip que hauria de militar al grup 1 de 1a divisió FEF. El conjunt madrileny encara no ha inscrit cap jugador ni el cos tècnic i el passat cap de setmana ja va haver d’ajornar el partit de la primera jornada de lliga contra el Deportivo. Arran d’això, la federació espanyola, concretament el jutge únic de competicions no professionals, ha determinat els passos a seguir.

Fins demà a les 12h

El DUX té fins demà al migdia per inscriure el número mínim de jugadors establert o bé per abonar un aval de 493.317€ per mantenir la seva plaça a la 1a divisió FEF. En cas que no faci cap d’aquestes dues accions la plaça s’ferirà al Talavera, al Zamora, al filial del Valladolid i al Tudelano, que tenen fins demà a les 12h per fer constar la seva voluntat d’ocupar la plaça a 1a divisió FEF amb efecte immediat.

La via del Cerdanyola

En cas que el DUX no compleixi els requisits per mantenir la plaça a 1a divisió FEF serà quan el Cerdanyola tindrà l’oportunitat de fer el salt a la 2a divisió FEF. Per fer-ho, però, el DUX hauria de renunciar, en les 24 hores posteriors a la finalització del termini marcat per demà, a la seva oportunitat de competir a 2a divisió FEF. Si és el cas, el Cerdanyola i l’Águilas són els dos equips a qui la federació espanyola ha demanat que manifestin la seva voluntat de competir a 2a divisió FEF, cosa que també hauran de fer abans de demà a les 12h. Si el Cerdanyola aconseguís la plaça per aquesta via competiria al grup de 2a divisió FEF en què el club ascendit a 1a divisió FEF hagués deixat la vacant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)