2a divisió FEF

El Cerdanyola jugarà finalment a 2a divisió FEF

A només 24 hores de començar la lliga a la segona FEF, el Cerdanyola ha sabut aquest matí que podrà jugar en aquesta categoria després que la resolució del jutge únic de la FEF hagi dictaminat que el Club DUX Internacional de Madrid ha perdut el dret a sortir a competir a primera FEF després de no tenir inscrits ni a un cos tècnic ni als suficients jugadors.

La vacant del DUX l’ocupara el Talavera, que havia de competir a segona FEF i la plaça lliure que deixa aquest club li toca al Cerdanyola per mèrits esportius del curs anterior.

El conjunt vallesà doncs, veu com la seva lluita no ha quedat en res i tornarà a competir per segon curs consecutiu a segona FEF, però en aquest cas, haurà de voltar pel territori estatal ja que haurà de fer-ho al grup cinquè amb equips com el Melilla, el Don Benito, l’Atlético B, el Guadalajara, el Leganés B, l’Alcorcón B o el Coria, entre d’altres.

La permanència del Cerdanyola a la categoria afavoreix de retruc altres clubs com el Sants, que continuarà militant a la tercera FEF i evita el descens compensat o el Martinenc, que ho farà a la primera catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)