Més futbol

COPA CATALUNYA FEMENINA

L'Estartit fa valer la superioritat

L'Estartit supera amb solvència el Llevant les Planes i és a la final

L'equip de Rafa Gil es jugarà el títol avui a les sis contra el Barça

L'Estartit jugarà aquesta tarda (a les sis), per primera vegada, la final de la copa Catalunya, després de desfer-se ahir amb facilitat del Llevant les Planes, l'equip amfitrió de la fase final de la competició, en la semifinal. En la final d'avui tindrà com a rival el Barça, que es va desfer de l'Espanyol en l'altra semifinal.

L'Estartit va fer valer la seva condició d'equip de superlliga –el Llevant juga a primera estatal– i va resoldre sense patiments. La protagonista va ser la davantera francesa Inés Dhaou, fitxada aquest estiu, que va inaugurar el marcador amb una vaselina (20'). Abans del descans, en el minut 45, la mateixa Inés va sentenciar amb un llançament de falta. En la segona part (63'), Goretti va fer el tercer. Amb el matx resolt, l'equip va poder guardar forces per a la final d'avui.

El Barça, en els penals.

Immersos encara en la pretemporada, tant l'Espanyol com el Barça van evidenciar una manca de ritme significativa i van empatar a zero. Tot i això, la incertesa del resultat va fer que l'emoció es mantingués fins al final, en què els penals van determinar la condició de finalistes de les blaugrana (4-3).

LLEVANT LES PLANES

0

EUROMAT ESTARTIT

3

LELVANT LES PLANES:

Molina, Tania Gómez, Eva Benítez, Patricia Bosque, Jéssica Serrano, Vanessa Mambrilla, Anna Aguilà, Noemí Rodríguez, Núria Fernández, Eva Díez i Núria Navarro (Núria Pazo, Cristina Benítez, Belén García, Sonia Zarza, Mireia Chico, Núria Puy).

EUROMAT ESTARTIT:

Esther Sullastres, Georgina Carreras, Goretti Donaire, Inés Dhaou, Lydia Miraoui, Maria Estella, Sara Serna, Tània Martínez, Vanesa Hermida, Anna Servià i Aida García (Helena Vallicrosa, María Reche, Sílvia Masferrer, Steffania Maggiolini).

GOLS:

0-1 (20') Inés Dhaou. 0-2 (45') Inés Dhaou. 0-3 (62') Goretti Donaire.

ÀRBITRA:

Mireia Gil.
T.G.:
Maria (Estartit) (30').
T.V.:
Cap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)