Més futbol

El Llevant les Planes passa eliminatòria a la copa (0-4)

El Llevant les Planes s’ha classificat per a la segona eliminatòria de la copa de la reina. El conjunt de Ferran Cabello ha guanyat a camp del Real Unión de Tenerife per 0-4. Un partit que es va suspendre fa dues setmanes per culpa de la vaga d’àrbitres.

El conjunt de Sant Joan Despí ha estat superior a l’equip canari i s’ha avançat tot just al quart d’hora de joc gràcies a un gol de Natalie Muth. Abans del descans, Nuria Garrote ha ampliat la diferència amb el 0-2. Al tram final del duel (74’), Muth ha tornat a marcar. Trudi Carter ha tancat l’electrònic i ha segellat el pas a la pròxima ronda amb el 0-4 definitiu (78’).