1a divisió FEF

L’Eldenc noqueja al Sabadell i assalta la Nova Creu Alta

Els arlequinats es veuen superats per l’Eldenc (1-3) en la primera derrota a casa de la temporada i cauen a la zona baixa de la classificació

El Sabadell cau davant l’Eldenc (1-3) i encaixa la primera derrota de la temporada a casa. És el segon partit consecutiu que l’equip encaixa tres gols, un hàndicap massa gran com per tenir opcions de puntuar. El rival ha estat clarament superior a partir de ser contundent. L’Eldenc és ara el líder de la categoria.

El partit ha començat igualat i obert, amb opcions pels dos conjunts. L’encert ha agafat el timó del partit amb el pas dels minuts, i l’encert l’han tingut els visitants. Al minut 20, Cris Montes ha definit bé una jugada per banda dreta per superar a Sergi Puig. Al 34, un error en zona perillosa ha acabat amb un penal de Guillem Molina que ha convertit el lateral Álex Martínez. I als 10 minuts de la represa ha arribat la sentència, Juanto Ortuño ha convertit el 0 a 3. Un càstig important per un Sabadell que ha vist com l’Eldenc no li ha perdonat ni la més mínima concessió.

Sergi García, que havia entat des de la banqueta, ha pogut maquillar el resultat al 84 amb l’1 a 3i un gran xut a l’escaire. Però el partit tampoc ha acabat amb bones notícies, perquè Guillem Molina ha vist la segona groga al 87 i es perdrà la pròxima jornada. El Sabadell no havia començat malament la temporada, però no haver sumat ni un sol punt a fora el condemna amb aquesta derrota. Són 7 punts de 21 possibles i l’equip de Gabri entra a la zona de descens.

La setmana vinent els arlequinats visitaran el camp del Barça Atlètic, una plaça d’on encara cap equip hi ha tret un sol punt. I el Sabadell comença a necessitar-los, especialment a domicili.