1a divisió

Una nova aventura per a Quique Setién

1a divisió. El càntabre, després de sortir per la porta del darrere del Barça, agafa el relleu d’Emery al Vila-real i signa per aquest curs i un més

Quique Setién torna a les banquetes. El càntabre ha estat l’home escollit per substituir Unai Emery. Després de confirmar-se dilluns la marxa del tècnic nascut a Hondarribia cap a la Premier League, ahir el Vila-real va oficialitzar la contractació de Setién. Emery a l’Aston Villa –allà coincidirà amb Philippe Coutinho– i Setién de nou a un equip de primera divisió.

L’exentrenador del Barça signa pel que resta de temporada i una més. L’entrenador càntabre dirigirà avui la seva primera sessió al capdavant de l’equip groguet a les 10.30 hores i serà presentat a les 13.30 hores a la sala de premsa de la ciutat esportiva José Manuel Llaneza. El seu debut serà demà, dijous, a la Conference League contra el Hapoel Be’er Sheva en un partit en què el Vila-real no es juga absolutament res perquè en l’anterior jornada es va garantir la seva classificació com a primer del seu grup. El seu segon entrenador, Ramiro Amarelle, i el preparador físic, Fran Soto.

Setién no entrenava cap equip professional des que va ser destituït del Barça el 2020. Pas fugaç per la banqueta del Camp Nou i un adeu per la porta del darrere. El seu últim partit com a entrenador blaugrana va ser el vergonyós 2-8 contra el Bayern de Munic a Lisboa, en la Champions, un 14 d’agost del 2020. Abans de dirigir el Barça, Quique havia entrenat el Real Betis Balompié, la UD Las Palmas, el CD Lugo, el CD Logroñés, el Poli Ejido i el Racing de Santander.

No hi haurà retrobament entre Setién i el públic del Camp Nou aquesta temporada perquè casualment el Vila-real va visitar dijous Barcelona (3-0). El Vila-real-Barça serà el 12 de febrer.

L’adeu d’Emery

El dia d’ahir va ser agitat a Vila-real. Hores abans que Setién signés el nou contracte, Unai Emery va tancar la seva etapa a Vila-real en un acte en què va explicar els motius de la seva marxa. “He considerat que havia d’agafar aquesta oportunitat. La temporada passada no ho sentia així [va tenir l’oferta del Newcastle] i ara sí. Era una bona oportunitat professional. Vaig trucar a Fernando Roig el divendres i li vaig explicar la situació. Deixo un projecte molt viu, un projecte europeu, però volia un nou repte.” Emery ha signat per cinc anys i cobrarà set milions d’euros per any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)