3a divisió FEF

El Peralada somia després del triomf contra el Girona B

3a divisió FEF. Un gol del xampanyer Moha en el tram final (86’) dona la victòria als alt-empordanesos al camp d’un filial gironí que no arranca (0-1)

Girona B 0 Peralada 1

GIRONA B:Lluc Matas, Alegre (Yeray, 85’), Biel Farrés, Oriol Comas, Almansa, Domènech, Moha (Fuentes, 73’), Jastin (Kim, 57’), Ureña, Richmon (Arango, 57’)i Joel Roca.PERALADA:Aroca, Varese, Micaló, Gallardo, Sergi Romero, Palacios, Pol Gómez, Biel (Pijuan, 54’), Dani Gómez (Moha, 69’), Sergi Solans (Joan Tomàs, 69’) i Marc Nierga (Llorenç Busquets, 89’).GOLS:0-1 (86’) Moha.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:Als locals Moha, Joel Roca i Domènech; i als visitants Biel, Pol Gómez, Palacios i Varese.

El Peralada somia després de guanyar ahir al camp d’un Girona B que ni comptant amb jugadors en dinàmica del primer equip com ara Ureña o Joel Roca aconsegueix fer un pas endavant, i és que ahir els xampanyers van aconseguir els tres punts a Riudarenes en un partit molt igualat que es va decidir amb un gol de Moha en els minuts finals (86’). El triomf deixa els xampanyers molt a prop de les posicions de play-off, mentre que el filial gironí, que fins ahir havia guanyat els tres partits com a local, veu a prop l’amenaça de la zona de descens.

El guió del duel entre equips de la demarcació va ser l’esperat, amb una disputa constant per tenir el control de la possessió. Aquesta batalla no la va guanyar ningú, però el partit va tenir dues parts ben diferents. En la primera es va prioritzar el rigor defensiu i cap dels dos equips va generar perill, mentre que en la segona, amb la voluntat de buscar la victòria, el partit es va trencar i podria haver passat qualsevol cosa.

Les primeres ocasions després de la represa van ser per al Girona B, que fins i tot va estavellar una pilota al pal en un xut d’Alegre (48’). I Aroca també va tenir un paper clau evitant el gol en dues accions de Joel Roca (55’) i Jastin (58’). El Peralada, però, també va generar molt perill i es podria haver avançat en el marcador en un xut de Nierga a la sortida d’un córner que es va estavellar al pal (57’) i en un altre xut de Varese que es va trobar amb una gran intervenció de Lluc Matas (70’). Semblava que ningú seria capaç de desfer l’empat perquè en el tram final el partit va baixar les revolucions, però el Peralada va fer valer la seva maduresa per trobar el gol en els minuts finals. En un contraatac Varese va combinar amb Nierga i aquest va cedir a Moha, que, amb un xut creuat, va clavar l’esfèrica a l’escaire per donar la victòria i tres punts d’or als xampanyers (86’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)