1a divisió

Primera derrota a casa

Lliga F. Irina Uribe va tenir el gol de l’empat amb un xut a boca de canó en l’última jugada

Llevant LP 1 Sp. Huelva 2

LLEVANT LP:Bacic, Martín (Parera, 46’), Mora, Bou, Núria, Garrote (Sille Struck, 46’), Martínez, Yasmin (Chikwelu, 65’), Elena Julve, Vilas, Uribe.HUELVA:Mersnik, Castelló, Pachu, Ana Carol (Balcerzak, 74’), Vargas, Hmirova (María Ruiz, 79’), Hagman (López, 73’), Santana, Paula, Edgren, Adt.GOLS:0-1 (16’) Edgren, 0-2 (62’) Hagman, 1-2 (91’) Mari Paz.ÀRBITRE:Peláez Arnillas.T.G.:A Nuria, Hmirova.

Després de tres partits de lliga puntuant, el Llevant les Planes va trencar la seva bona ratxa amb una derrota per la mínima a casa contra l’Sporting de Huelva. Les de Ferran Cabello van ser superiors gran part del partit, però van pagar car la poca contundència i efectivitat en els metres finals.

Tot i que els primers compassos del matx van ser de clar color local, va ser l’Sporting el que es va avançar amb un gol d’Edgren en el minut 16. El quadre català va intentar reaccionar, i just abans de marxar als vestidors Irina Uribe en va tenir dues de molt clares per igualar el duel, amb una pilota al pal i un xut de falta directa que va obligar a fer una gran intervenció a la portera visitant.

Després de la represa, l’Sporting va ampliar distàncies (62’) amb la diana de Hagman. Les locals no van abaixar els braços i van aconseguir escurçar les diferències en el temps afegit amb un gol de Mari Paz. Irina va tenir el gol de l’empat en l’última acció del duel amb una rematada que va treure sota pals Ana Carol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)