Mundial

MUNDIAL DE QATAR

Tunísia esgarrapa un bon punt a Dinamarca

Dinamarca i Tunísia han empatat a zero en un partit entretingut i amb ocasions de gol pels dos conjunts. Els danesos s’han vist sorpresos per una bona sortida dels tunisians, millors en tot el primer acte, però en la segona han pogut també sumar els tres punts gràcies a la insistència i el domini total del joc. Jebali ha tingut la millor ocasió africana però Schemeichel li ha privat del gol amb una mà salvadora (43’), i Cornelius la de Dinamarca, ja en el 70, després d’una primera rematada de Christensen que l’atacant no ha sabut endreçar a dins de la porteria i ha enviat al pal.

Els dos equips sumen un punt en la primera jornada a l’espera del duel entre França i Austràlia.

Tunísia ha sortit al terreny de joc intens i amb una marxa més que Dinamarca. Això l’ha ajudat a instal·lar-se en camp danès i gaudir de més sensació de perill gràcies al domini territorial. La més clara l’ha tingut Drager, quan ha rebut lliure de marca a la frontal i ha provat un xut que després de rebotar amb una cama d’un jugador danès ha marxat llepant el pal dret de la porteria de Kasper Schmeichel (11’).

Dinamarca s’ha tret la son de les orelles i ha començat a carburar fins a tancar en el seu propi camp als tunisians. Tot i això, els de Kasper Hjulmand no han gaudit de grans ocasions, si bé han fet treballar la defensa africana a través de la pilota aturada.

Lluny d’empetitir-se, Tunísia ha tornat a tenir una estirada de línies que ha inquietat i, per moments, emmudint als danesos. Primer Laidouni ha disparat als núvols després d’una sèrie de rebots a dins de l’àrea de Dinamarca (39’) i just abans del descans, Schmeichel ha fet una de les aturades del mundial en un mà a mà amb Jebali, que ha rebut la passada de Msakni i ha intentat picar l’esfèrica per damunt del porter. L’ex del Leicester, ara al Niça, ha posat una mà brillant per enviar a corner (43’).

Entreteniment i igualtat

En la segona part, Tunísia ha intentat mantenir la tònica de la primera meitat a còpia d’intensitat i velocitat en la parcel·la ofensiva. Jebali ha tornat a inquietat, però en el segon acte ha estat Dinamarca qui s’ha apropat amb més clarividència. De fet, Skov Olsen ha perforat la porteria de Dahmen però l’assistent ha aixecat la banderola per posició antireglamentària de Damsgaard en li’nici de la jugada (55’).

Els de Hjulmand han insistit buscant obrir la llauna però, o els pals o Dahmen ho han impedit. Primer el porter ha fet una gran estirada per evitar el gol a Eriksen, que ho havia provat des de la frontal (69’) i després del corner forçat pel porter africà, el blaugrana Christensen ha rematat amb el cap al segon pal i Cornelius, a mig metre de la porteria, no ha sabut ficar la pilota a dins topant amb el pal en una rematada poc ortodoxa (70’).

Tunísia ha decidit guardar la roba després del gran esforç i defensar el punt, el mínim que podia sumar i ha ajuntat línies per evitar que els danesos es trobessin còmodes i generessin perill amb més regularitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)