Mundial

MUNDIAL DE QATAR

La subcampiona no pot amb el Marroc

El Marroc i Croàcia han empatat a zero en el partit corresponent a la primera jornada del grup F on també hi ha Bèlgica i Canadà. L’enfrontament entre les dues seleccions ha estat igualat, si bé, Croàcia ha generat més sensació de perill, tot i que massa esporàdicament. El Marroc ha intentat córrer i agafar desprevinguda a la defensa croata, però només en accions puntuals de Mazraoui o Hakimi han inquietat al rival. La subcampiona del món a Rússia si que ha estat més a prop de la diana amb un xut de Perisic, la pilota aturada o una acció clara de Vlasic que Bono ha aturat, al descompte de la primera part.

La primera part ha estat igualada si bé Croàcia ha intentat portar més el pes del partit, dominar i controlar el conjunt marroquí el més allunyat de la seva àrea. Els africans han intentat robar gràcies a la pressió i sortir amb velocitat buscant els laterals (Hakimi i Mazraoui) i els extrems (Boufal i Ziyech), amb molta velocitat. Les millors ocasions del primer temps, però, han estat per l’actual subcampiona del torneig a Rússia 2018. Perisic ho ha intentat des de la llarga distància però la pilota ha passat llepant el travesser (17’) i en el temps afegit del primer acte, Vlasic ha estat molt a prop del gol després de rematar amb la punta de la bota una centrada de Borna Sosa. Bono, el porter ex del Girona, actualment al Sevilla, ha pogut rebutjar el perill estirant-se bé amb el cos (45+1’).

En la segona meitat la tònica s’ha mantingut. Mazraoui ha pogut avançar el Marroc amb una rematada en planxa amb el cap al segon pal que Livakovic ha aturat (51’) –en l’acció el lateral del Bayern s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït– i Hakimi ha fet treballar Livakovic amb un llançament de falta indirecte (65’). Entremig, Croàcia també ha fet treballar Bono a la sortida d’un servei de corner de Modric en el qual el porter ha hagut d’anticipar-se a una primera rematada de Gvardiol i la defensa ha bloquejat una segona de Lovren, en boca de gol (52’).

En el tram final, la por a perdre el punt que tenien assegurat ha fet que les dues seleccions juguessin a conservar. Ni els canvis dels dos seleccionadors ni cap acció concreta del joc han sacsejat el partit i, per tant, tampoc el resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)