Mundial

MUNDIAL DE QATAR

MUNDIAL DE QATAR

Els pals impedeixen el triomf ‘charrúa’

L’Uruguai i Corea del Sud han empatat sense gols en el primer partit del grup H. El matx ha estat igualat si bé els uruguaians han acumulat més arribades, i més clares, a l’àrea rival. Les més importants del partit les han tingut Godín, que ha estavellat una pilota a la base del pal després d’una rematada amb el cap marca de la casa a la sortida d’un corner (43’), i Valverde, que des de la llarga distància ha topat amb la creueta, ja a les acaballes de l’enfrontament (90’). Abans, els coreans també havien gaudit de la seva millor ocasió després d’una bona triangulació que Hwang Ui-Jo no ha sabut endreçar a dins de la porteria blau cel amb tot de cara (34’).

La primera part ha estat igualada amb els dos equips intentant analitzar com fer mal a l’adversari. Les ocasions s’han pagat cares però els sud-americans ho han intentat amb un xut de Valverde des de la frontal que ha marxat per damunt del travesser (19’), o a través d’una arribada de Pellistri que Darwin Núñez ho ha pogut rematar (22’). A Uruguai li costava activar als seus jugadors més perillosos, i és que, en el tram final del primer acte, Corea del Sud ha fet patir la defensa blau cel gaudint de la millor ocasió a les botes de Hwang Ui-Jo, que ha rematat a fora una bona centrada de Kim Moon-hwan (34’). Quan millor estava el combinat asiàtic, els charrúa han gaudit de la seva millor oportunitat gràcies a la pilota aturada. I és que, tot un especialista com Godín ha pogut rematar amb el cap des del punt de penal enviant la pilota a la base del pal dret de la porteria de Kim Seung-gyu (43’), en la darrera acció de perill de la primera part.

En la segona, la igualtat s’ha mantingut i als dos equips els ha costat generar joc ofensiu. Passada la hora de joc, Darwin Núñez, un dels millors futbolistes uruguaians, ha provat una cavalcada deixant enrere a dos futbolistes però quan ha arribat a la línia de fons, el porter li ha aturat la possible passada cap a un company (63’). El mateix jugador del Liverpool ho ha tornat a provar després de rebre de Cavani, que ha substituït Luís Suárez en el 64, i retallar al seu marcador per fora. L’atacant ha provat la rosca al pal llarg però la trajectòria de la pilota no ha acabat de tancar-se buscant porteria (81’).

Amb el partit més aviat fred, Fede Valverde s’ha tret de la màniga un xutàs des de la llarga distància que ha impactat amb la creueta de Kim Seung-gyu, un gol que hauria deixat glaçats als coreans i hagués catapultat als uruguaians.

La fuetada del jugador del Madrid ha estat l’últimes d’un partit que ha acabat en taules. Les dues seleccions hauran de treure punts contra Portugal i Ghana, les altres integrants del grup H.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)