Mundial

La ‘oranje’, primera de grup i Qatar, primera amfitriona que es queda a zero

Qatar 2022. Grup A. Els Països Baixos estaran a vuitens i Qatar passa a la història dels mundials per ser la primera selecció amfitriona que no puntua en una fase de grups

La selecció dels Països Baixos estarà també als vuitens de final. L’equip de Louis van Gaal passa com a primera de grup. Sense sorpreses a l’estadi Al Bayt. El combinat oranje ha guanyat Qatar sense prémer l’accelerador. Victòria per 2-0 amb gols de Gakpo i el blaugrana Frenkie de Jong, dos dels noms propis d’aquest mundial.

Memphis ha estat titular per primera vegada en aquesta cita mundialista. El davanter del Barça ha jugat poc més d’una hora com havia pactat amb Van Gaal. Ha tingut participació directa en el segon gol: gran control amb la cuixa dins l’àrea i el seu xut l’ha refusat Meshaal Barsham, i ha estat De Jong qui ha acabat empenyent la pilota al fons de la xarxa davant la passivitat de la defensa de Qatar. És la primera vegada en tota la història dels mundials que la selecció amfitriona no puntua en una fase de grups. Imatge molt pobra de la selecció entrenada pel català Félix Sánchez.

Abans del gol de Frenkie, ja havia marcat Gakpo, amb un gran xut ajustat al pal, després de combinar amb Memphis i Klaasen. És el seu tercer gol en el mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)