Mundial

Suïssa tomba a Sèrbia en una batalla plena de gols (2-3)

El combinat suís ha pogut vèncer a una combativa Sèrbia que havia capgirat el gol al minut vint de Shaqiri. Precisament el veterà davanter, ha sigut un dels jugadors protagonistes a causa del seu país natal, Kosovo, i el no reconeixement dels serbis a l’estat kosovar. El matx ha acabat amb la victòria per la mínima de Suïssa (2-3).

El conjunt del centre d’Europa havia de guanyar per segellar la segona plaça i així ho ha fet. No ha estat fàcil tot i avançar-se al marcador amb un gol de Shaqiri després d’un mal refús de la defensa sèrbia. El gest de la celebració fent callar amb el dit ha anat dirigit cap a l’afició dels Balcans que ha emmudit. La resposta no ha tardat a arribar i Mitrovic, amb un gran cop de cap, i Vlahovic, sorprenent Kobel amb un remat creuat a dins l’àrea, han capgirat el marcador. Ara eren els serbis qui feien callar als suïssos.

El joc de combinació per banda dreta ha acabat amb una bona arribada fins a la línia de fons de Widmer perquè Embolo, davanter del Mònaco, anotés a plaer. El descans ha arribat amb els dos conjunts abocats a l’atac.

A la segona meitat, els de Murat Yakin han atacat primer amb el gol del partit. L’acció ha iniciat amb una bona passada de Shaqiri a dins l’àrea, una assistència d’esperó de Vargas i la bona definició de Remo Freuler que Milinkovic no ha pogut fer-hi res. De nou, el combinat suís ha governat el marcador.

Dusan Tadic, Mitrovic, Radonjic o Jovic que ha entrat a la segona meitat, no han trobat el camí del gol. La manca de precisió i la bona defensa rival feien impossible la igualada al marcador. Fins i tot, Suïssa ha pogut sentenciar amb un xut d’Akanji que ha sortit fregant el pal. El capità suís Xhaka, ha sigut un dels jugadors més destacats i ha ajudat a donar equilibri al mig del camp al seu equip.

Al final, Suïssa ha celebrat la classificació a vuitens de final quedant segona de grup amb sis punts, els mateixos que Brasil, líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)