Mundial

MUNDIAL DE QATAR

Anglaterra, al ritme de Foden i Bellingham

Vuitens de final. Els Three Lions jugaran dissabte els quarts contra França

Anglaterra i França s’enfrontaran als quarts de final. Dues de les grans favorites al títol, cara a cara el pròxim dissabte dia 10. França ha golejat Polònia i Anglaterra ha golejat l’actual campiona d’Àfrica. Els Three Lions han comprat el bitllet per a la següent ronda al ritme de Jude Bellingham i Phil Foden. No han marcat però han estat presents en tots els gols. Determinants.

Bellingham ha fet l’assistència enrere en l’1-0 marcat per Henderson en una acció on el toc d’esperó de Foden i la passada vertical de Kane han accelerat tota l’acció (38’). El jugador del Dortmund i el del City han tornat a aparèixer en el segon. Bellingham ha conduït el contraatac i Foden ha assistit Kane, que ha afusellat Mendy (45’+3’). Primer gol del davanter del Tottenham en aquesta copa del món. El tercer ha portat el segell de Bukayo Saka que ha picat la pilota amb subtilesa després d’una altra magnífica acció per la banda de Foden (57’).

Senegal hauria pogut avançar-se a la mitja hora de joc després d’una bona acció de Sarr i un xut final de Boulaye Dia, però la rematada del davanter del Vila-real l’ha tret amb una gran mà esquerra Pickford. En la segona part, Senegal ha dimitit del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)