El Peralada avança feina i s’enfila

Futbol. 3a divisió FEF. La golejada contra el cuer situa els empordanesos en el segon lloc provisionalment

Peralada 4 Rapitenca 0

PERALADA:Aroca, Micaló (Gallardo, 72’), Sergi Romero, Alan Baró, Varese (Espuña, 72’), Gelmà, Dani Gómez, Jordi Palacios, Solans (Marc Medina, 70’), Pijuan (Joan Tomàs, 70’) i Marc Nierga (Llorenç Busquets, 77’).RAPITENCA:Josué, Andy, Èric, Marc Vadillo, Damián, Àlex Forés (Armando, 72’), Èdgar Samper (Junior, 56’), Omar, Àlex Samper (Silva, 51’), Francesc (Guillem, 41’) i Aleix Ruiz (Fàbregas, 72’).GOLS:1-0 (17’) Sergi Solans. 2-0 (49’) Marc Nierga. 3-0 (60’) Jordi Palacios. 4-0 (76’) Marc Nierga.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:Llorenç Busquets, del Peralada.

El Peralada continua instal·lat en una dinàmica molt positiva. El conjunt altempordanès va avançar el partit de la 14a jornada –la resta es jugaran diumenge– i va obtenir una victòria indiscutible que el situa, de manera provisional, en el segon lloc de la classificació. És el cinquè triomf en set partits del conjunt que prepara Miquel Àngel Muñoz, que va golejar amb comoditat la Rapitenca, que arribava al municipal com a cuer del grup.

El Peralada està funcionant molt bé com a bloc i té futbolistes que viuen un moment d’inspiració, com Sergi Solans i Marc Nierga. Solans va obrir la llauna contra el cuer amb un gol en el minut 17 i va tenir una magnífica oportunitat per fer el segon, però va topar amb una bona intervenció del porter Josué en un u contra u (30’). Qui sí que va aconseguir el doblet és Marc Nierga, màxim golejador de l’equip, que només començar la segona part va donar molta tranquil·litat als locals amb el 2-0 (49’). A la Rapitenca, el partit se li va fer una muntanya amb el 3-0, obra de Jordi Palacios (60’). I Marc Nierga encara va tenir temps d’arrodonir la feina amb el seu segon gol de la tarda (76’).