Mundial

Un mort a Montpeller i diversos incidents a França

Un adolescent de 14 anys ha mort aquesta nit a Montpeller, durant les celebracions per la victòria de França contra el Marroc en les semifinals del mundial de Qatar. Hi ha hagut incidents en diverses ciutats franceses, on s’han acumulat unes 250 detencions.

El noi mort ha rebut un fort impacte d’un cotxe i se l’ha dut d’urgència a l’hospital, però no han pogut fer res, segons ha explicat la delegació del govern del departament d’Erau. El vehicle s’ha localitzat a prop del lloc dels fets i el conductor, que no s’ha entregat, estava sent buscat per les forces de l’ordre.Segons France Info, el conductor ha fet una maniobra brusca fent marxa enrere, després que li arranquessin una bandera francesa.

També hi ha hagut incidents en altres ciutats. A París, hi havia un desplegament amb 2.200 agents de policia, i es calcula que unes 2.500 persones s’han concentrat als Camps Elisis. S’han registrat 145 arrestats, entre els quals una quarantena de membres d’ultradreta. També hi ha hagut detencions a altres ciutats, com Lió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)