Mundial

MUNDIAL DE QATAR

Croàcia puja al podi (2-1)

Qatar 2022. Els balcànics guanyen la final de consolació contra Marroc i enllacen aquest tercer lloc amb el subcampionat de Rússia 2018

Croàcia i Marroc van enfrontar-se en el seu primer partit del mundial amb les maletes plenes de somnis i han tancat el seu viatge a Qatar amb un retrobament en la final de consolació, amb victòria balcànica. Croàcia enllaça el subcampionat de Rússia 2018 amb el tercer lloc de Qatar 2022. Enorme mèrit per a un país de 4 milions d’habitants. Luka Modric marxa amb honors. També Marroc tot i la derrota marxa d’aquest mundial com una de les seleccions enfortides de la cita. Ha estat la revelació i l’honor d’Àfrica.

Sense la pressió del resultat, tots dos equips han jugat molt alliberats mentalment, lluny de la cotilla que els va estrènyer en el debut. Orsic ha estat l’autor del gol de la victòria. Un golàs amb la cama dreta. Rosca des d’aprop del vèrtex de l’àrea gran. La pilota ha tocat al pal i Bono no ha pogut fer res (42’). Ha estat el gol que dona el tercer lloc a Croàcia, com en el 98, en un partit molt agitat a l’inici, amb dos gols a pilota aturada. Gvardiol ha marcat de cap, en planxa, després que Perisic toqués primer també amb el cap dins l’àrea una falta servida per Majer (7’). Dairi ha fet el gol de Marroc rematant dins l’àrea petita una falta servida per Ziyech (9’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)