Mundial

Messi, millor jugador del mundial per segon cop

Mbappé i Modric completen el podi de millors jugadors del mundial

Messi ha estat escollit per la FIFA com el millor jugador del mundial de Qatar 2022, i és que les seves actuacions han estat claus per conduir Argentina cap al seu tercer títol de campió del món. Set gols, dos d’ells en una final en què també ha estat escollit com a millor jugador del partit, i tres assistències han posat el colofó a una actuació brillant de l’argentí, que ja ha guanyat tots els títols possibles. És la segona vegada que Messi guanya la Pilota d’Or del mundial, i és que ja va ser escollit millor jugador del mundial el 2014, en què va perdre en la final contra Alemanya. Mai fins ara cap jugador havia estat escollit millor jugador del mundial en dues ocasions, ni tan sols Pelé.

El podi de millors jugadors del mundial l’han completat Kylian Mbappé, màxim golejador del mundial amb 8 dianes i Pilota de Plata, i Luka Modric, tercer classificat amb Croàcia i Pilota de Bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)