Mundial

“Sentia que era aquesta”

Leo Messi. L’astre argentí, pilota d’Or del torneig, extasiat després d’assolir l’èxit, revela que no plega i que continuarà jugant a l’albiceleste

Acaparava els focus Leo Messi després de proclamar-se campió del mon. “És impressionant que pugui acabar d’aquesta manera. Sabia que en algun moment Déu m’ho regalaria i no sé per què pressentia i sentia que seria aquesta”, va declarar l’astre argentí, escollit MVP de la final i pilota d’or. És la segona vegada que Messi és escollit millor jugador del mundial, ja va ser-ho el 2014, en què va perdre en la final contra Alemanya, fet que és històric perquè mai fins ara ningú havia aconseguit ser-ho en dos ocasions. “Hem patit molt, però no es pot demanar més. El futbol és un esport boig. Guanyar el mundial és el somni de tot nen. Això és per al poble argentí”, va dir el 10 que va reconèixer que la copa del mon “s’ha fet de pregar, però és el més bonic que hi ha”. “Volia acabar la meva carrera amb això i no puc demanar més. Pràcticament acabar la meva carrera així és impressionant. He guanyat la copa Amèrica, el mundial i ha arribat gairebé al final”, va manifestar el de Rosario, que va revelar que no deixarà encara el combinat de l’Argentina. “No em retiro de la selecció. Vull continuar jugant per a Argentina per honorar el títol de campió del món. És el títol que em faltava i aquí està. M’encanta el futbol i estar en aquest grup i vull viure partits com a campió del món”, va seguir Messi que va assegurar que està desitjant tornar a Argentina “per celebrar al país i veure la bogeria que hi ha allà”.

Aquí no hi ha egos. Aquest equip juga per a la gent, som els campions merescudament
Lionel Scaloni
ENTRENADOR D’ARGENTINA
Pilota d’or
Leo Messi
MVP de la final
Leo Messi
Pilota de plata
Kylian Mbappé
Pilota de bronze
Luka Modric
Millor jove
Enzo Fernández
Millor porter
Dibu Martínez)
Màxim golejador
Kylian Mbappé (8 gols)
Trofeu al joc net
Anglaterra
Ho teníem controlat i amb dos xuts ens han empatat. El destí era patir
Dibu Martínez
PORTER D’ARGENTINA
No vull parlar del meu futur. Estic trist. Em reuniré amb el president a principis d’any
Didier Deschamps
ENTRENADOR DE FRANÇA
En la primera part ens han menjat en tots els aspectes del joc, hem perdut tots els duels
Hugo Lloris
cAPITÂ DE FRANÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)