1a divisió

Àlex Moreno ja és jugador de l’Aston Villa

El Betis i l’Aston Villa han fet oficial aquesta tarda l’acord pel traspàs del lateral esquerre de Sant Sadurní d’Anoia Àlex Moreno, que el proper mes de juny complirà 30 anys. El fitxatge no ha estat una sorpresa, i és que el català ja no va viatjar amb els seus antics companys a l’Aràbia Saudita per disputar demà la semifinal de la supercopa contra el Barça perquè l’acord entre els andalusos i el conjunt de Birmingham era imminent. Per fer-se amb els serveix d’Àlex Moreno, que signa contracte fins al 2026, l’Aston Villa ha pagat uns 13,5 milions d’euros més variables.

El salt a la Premier amb l’Aston Villa d’Unai Emery suposa el salt definitiu en la carrera del defensa català, que va tancar la seva etapa de formació al Barça després de jugar a les categories inferiors del Vilafranca. Com a professional Àlex Moreno es va estrenar amb el Llagostera a 2a divisió B i després va fitxar pel Mallorca, on va jugar amb el filial i amb el primer equip, a 2a divisió A. Un any després, amb 21 anys, el Rayo Vallecano li va obrir les portes de 1a divisió en la temporada 2014/15. Al conjunt madrileny hi va estar cinc temporades, amb una cessió a l’Elx inclosa, fins que l’estiu del 2019 el Betis va apostar pel seu fitxatge. Al Benito Villamarín Àlex Morenos’ha consagrat a l’elit, disputant 99 partits de lliga i debutant a l’Europa League, a més de guanyar la copa la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)