Més futbol

Laia Codina i Salma, les blaugrana citades per Vilda a la Nations Cup

El seleccionador espanyol, Jorge Vilda, ha fet pública la llista de jugadores convocades per viatjar cap a Sydney a disputar la Nations Cup, amb partits contra Jamaica, Austràlia i la República Txeca entre el 16 i el 22 de febrer. No hi ha cap de les quinze jugadores, amb majoria blaugrana, amb les quals el seleccionador té un conflicte que la federació no ha resolt. Del Barça, sí que hi són Laia Codina i Salma Paralluelo. Destaca també el retorn de l’exdavantera blaugrana Jenni Hermoso, ara al Pachuca mexicà.

“Si demà hi hagués el mundial, hi aniria amb aquestes 25 jugadores”, ha afirmat Vilda. “Potser no és el millor anar-hi amb les que millor juguen, sinó amb altres d’altres característiques”, ha afegit. Vilda ha assegurat que resoldre el conflicte no depèn d’ell i que tant el tècnic com la federació estan “oberts al diàleg”. “Les coses que no puc controlar no em preocupen. Em preocupo del que controlo, de convocar les millors, de fer el meu equip i de tirar endavant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)