El Peralada deixa el Girona B fora de la lluita (2-1)

El Peralada ha guanyat el duel gironí davant el Girona B en un partit vibrant amb remuntada inclosa (2-1) i ha fet un pas de gegant per jugar el play-off d’ascens, mentre que el filial gironí queda pràcticament fora de la lluita, ja que hauria de remuntar set punts en set jornades.

La igualtat ha marcat la primera part. Tots dos equips han tingut moments de més control que el rival, però en línies generals ningú ha estat capaç d’imposar el seu joc. Malgrat això, el Girona B ha aprofitat millor el talent individual a tres quarts de camp, amb Almansa i Joel Roca de protagonistes, per generar més ocasions de gol, tot i que cap dels seus xuts ha suposat un problema per Aroca. Semblava que el descans arribaria amb el 0-0 inicial, però el partit ha canviat completament en l’última jugada de la primera part quan Dawda ha marcat el 0-1 amb un xut directa de falta al pal del porter (45’).

Després de la represa el Peralada ha intentat fer un pas endavant però el partit ha tingut poc ritme per les interrupcions constants. Tot i això, en el 61’ Sergi Solans ha tingut una grandíssima ocasió amb una vaselina que ja havia superat Lucas Garcia, però el porter ha reaccionat per treure la pilota sobre la línea. Amb el pas dels minuts el filial gironí ha fet un pas enrere i el Peralada ho ha aprofitat. En el minut 78’ Palacios ha despenjat una centrada al segon pal i l’ha convertit en una passada de la mort per Medina, que ha marcat l’1-1 a plaer. Els xampanyers han continuat insistint i després d’una doble ocasió de Dani Gómez ha arribat el 2-1 en un córner que ha rematat Sergi Solans a la xarxa (81’). El Girona B no ha tingut reacció i qui ha acabat tenint més ocasions fins al xiulet final ha estat el Peralada.