El Peralada supera la Pobla i continua tercer (3-1)

El Peralada ha aconseguit una victòria vital per fer un pas més en la lluita per accedir al play-off d’ascens a segona FEF. El conjunt empordanès ha hagut d’avançar-se en dues ocasions gràcies a Adrià Méndez i Micaló per assegurar tres punts d’or que ha sentenciat el propi Micaló amb una segona diana i que mantenen als xampanyers en la tercera plaça amb 48 punts i un marge provisional de cinc respecte el Girona B, el primer equip que no disputaria la promoció (43).

La primera part ha estat igualada i marcada pel factor vent en contra del Peralada, fet que ha dificultat el joc que proposava el conjunt local. Tot i això, Adrià Méndez ha avançat als de l’Alt Empordà gràcies a un gran xut amb la dreta des de fora de l’àrea (17’). La Pobla de Mafumet ha reaccionat a la diana en contra i ha fet lluir en múltiples ocasions al porter David Aroca, brillant per aguantar al seu equip amb avantatge fins al llindar del descans en què no ha pogut evitar el gol de Gerardo en una pilota sense amo a dins de l’àrea (42’).

En la segona part, tot i que el Peralada ja tenia la tramuntana a favor, Aroca ha tornar a intervenir a xut de Guzmán (49’), però en el 56, Lluis Micaló ha marcat, ajudat pel vent, per tornar a posar en avantatge al seu equip (2-1). El de Cassà ha fet un refús defensiu des de camp propi que s’ha enverinat i ha sorprès al porter visitant després d’un bot.

Amb tot de cara, l’equip dirigit per Miquel Àngel Muñoz ha defensat bé la renda, ha jugat ordenat en tot moment i, a falta de deu minuts per a la conclusió, Micaló ha firmat el seu doblet particular fent el 3-1 definitiu amb un cop de cap a la sortida d’un corner servit per Palacios (80’).